İYİ Parti adayı Av. Dr. İrfan Sönmez'e her kesimden destek yağıyor!

İYİ Parti Elazığ Milletvekilli Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez'e sadece Elazığ'dan değil ülkenin dört bir yanından destek açıklamaları ardı ardına geliyor.

İYİ Parti adayı Av. Dr. İrfan Sönmez'e her kesimden destek yağıyor!

“MUHSİN YAZICIOĞLU KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR” DİYEN İRFAN SÖNMEZ MUTLAKA GAZİ MECLİSTE OLMALIDIR

Bir mücadele adamı, aksiyon adamı, fikir adamı olan İrfan Sönmez 1992 1994 arası “Yeni Hafta “ gazetesinde, 1994- 1999 yıllarında “Gündüz” gazetesinde fikri ve siyasi yazılar yazmıştır.

Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun 1977 yılında tanıdığı , çok sevdiği , değer verdiği , bir ülküdaşı dava arkadaşı ve kardeşidir.

O, inançlarımızı Meclise taşıyan, hayatın her alanında bizlere yol gösteren şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun milli, yerli, sivil demokrat duruşunu meclis’te devam ettirecek ilkeli ,tutarlı bir dava arkadaşımızdır.

Tanıdığımız, bildiğimiz, ülküdaşımız İrfan sönmez Hak, adalet ve hürriyet ilkelerine hep bağlı kalan Muhsin Yazıcıoğlu’nun çizgisine hep bağlı ve sadık kaldı.

Küresel bir suikastle keş dağlarında şehit edilen ,şehadete yürüyen lider Muhsin Yazıcıoğlu birlikte hareket etmiş ,onunla yol yürümüş ve milletin adamı ile şehadetine kadar beraber olmuş, asla yalnız bırakmamış, terk etmemiş ve onunla dava ve yol arkadaşlığı yapmış bir mücadele adamıdır.

Yerel ve ülke siyasetini çok iyi bilen, önemli bir siyasi kişilik olan fikir adamı Dr. Hukukçu İrfan Sönmez’in Mecliste olması demek Muhsin Yazıcıoğlu çizgisinin temsili demektir.

Muhsin Yazıcıoğlu suikasti üzerinden 14 yıldan fazla zaman geçmiştir. Yazıcıoğlu suikasti kapatılmak, karartılmak, örtbas edilmek isteniyor.

Bu suikastin kapatılmaması için İrfan Sönmez gibi ülkücü yiğitlerin mecliste olup bu davayı takip etmeleri lazım.

Muhsin Yazıcıoğlu Kırmızı Çizgimizdir” diyen İrfan Sönmez bütün ömrünü aziz Türk Milletine. Türk–İslam Ülküsüne vakfetmiş, Elazığ’ın yiğit bir evladıdır.

Yiğit Elazığ halkı evladına, İrfanına sahip çıkacaktır.

İftiralarla, algı operasyonlarıyla, İrfan Sönmez’in önünü kesmek isteyen malum çevreler kirli ve karanlık emellerine asla ulaşamayacaklardır.

İftira, saldırı, gözdağı, tehdit Ülkücü duruşlu dava adamı Sönmez’e sökmez!

Bizler 78 kuşağına mensup ülkücüler Ülkücü hareketin çilesini cefasını çekmiş ve bu uğurda bedellerde ödemiş Nizam- I Alem İlay-ı Kelimutallah davasına hayatını adamış İrfan Sönmez’in mecliste inançlarımızı meclise taşıyacağına ezilenlerin, mazlumların sesi ve sözcüsü olacağına milletten ve demokrasiden yana tavrıyla o yüksek belagatıyla hakikatleri en yüksek şekilde dile getireceğine yürekten inanıyor ve kendisine güveniyoruz.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10