İYİ Parti adayı Av. Dr. İrfan Sönmez'e her kesimden destek yağıyor!

İYİ Parti Elazığ Milletvekilli Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez'e sadece Elazığ'dan değil ülkenin dört bir yanından destek açıklamaları ardı ardına geliyor.

İYİ Parti adayı Av. Dr. İrfan Sönmez'e her kesimden destek yağıyor!

“BİZ KONUŞACAĞIZ, KİMSEDEN KORKMAYACAĞIZ….SUÇLULAR KORKAK OLUR”

Ülkücü ruha sahip İrfan Sönmez’in “gizli ajandası” yoktur. Sönmez, asla menfaatlerin, adamı olmadı, daima fikirlerin ve değerlerin adamı oldu. “Biz konuşacağız kimseden korkmayacağız suçlular korkak olur. Bizim Allah'a can borcumuzdan, Milletimize hizmet borcumuzdan başka kimseye eyvallahımız yoktur. Herkes şunu bilmelidir ki bizim Allah’tan başka kimseden korkumuz yoktur.” diyen Sönmez tek adam, tek parti rejimine karşı milli ve demokrat duruşa sahip bir Türk Milliyetçisidir.

Hukukçu ve yazar olarak özgürlükçü demokrasiyi, güçlendirilmiş demokratik parlamenter sistemi ve demokratik siyaseti savunmuş, askeri vesayete, parti vesayetine ve her türlü vesayetçiliğe karşı çıkmış ve Türkiye’nin demokratikleşmesi ve her türlü vesayetin ortadan kalkması için mücadele eden bir fikir ve siyaset adamıdır

Yazılarında ve konuşmalarında tek parti güdümlü otoriterleşmeye karşı durmuş, demokrasiyi insan haklarını, hukukun üstünlüğünü savunmuştur.

Bir fikir ve düşünce adamı olan Sönmez yazılarıyla kamplaşmaya, cepheleşmeye, kutuplaşmaya, karşı çıkmış, ötekileştirici ve gerilim üreten kirli politikaları şiddetle eleştirmiş, ve demokrasiyi ve adaleti savunan Ülkücü bir aydındır.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10