İYİ Parti adayı Av. Dr. İrfan Sönmez'e her kesimden destek yağıyor!

İYİ Parti Elazığ Milletvekilli Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez'e sadece Elazığ'dan değil ülkenin dört bir yanından destek açıklamaları ardı ardına geliyor.

İYİ Parti adayı Av. Dr. İrfan Sönmez'e her kesimden destek yağıyor!

1974 yılında adım attığı “ÜLKÜ OCAKLARI” çizgisine, hep bağlı ve sadık kalmıştır.

12 Eylül 1980 öncesi, her türlü emperyalizme karşı verilen o tarihi, soylu, destanlık mücadelede, Ülkü Yolunda ,Ülkücü Yolumuzda yiğitçe mücadele eden dava arkadaşlarımızdandır.

Elazığ, Manisa, Konya, İzmir ,Ankara sokaklarında İrfan Sönmez’in bu kutlu davada emek verdiği, yüreğini, canını ortaya koyduğu o ülkücü ruhun izleri vardır.

Medrese-i Yusufiye'ler, kendilerine "Yusufi" ismini veren, yattıkları zindanları Hz. Yusuf misali ilimleri ve irfanları ile 'Medrese-i Yusufiye'ye, birer “Taş Medreseye” çeviren, vatan ve millet sevdalılarının, davaya, bayrağa ve vatana adanmış ülkücülerin hayat hikâyeleri ile doludur.

Yusufiyeli ülküdaşımız Dr. İrfan sönmez ülkücü mefkurenin çilesini çekmiş, cefasını yüklenmiş, mukaddes bildiği bu kutlu davada asla ve kat’a taviz vermemiş bir Türk Milliyetçisidir.

Dava arkadaşımız Sönmez, Ülkücü hareketin bu kutlu kavgasında binlerce Ülküdaşı gibi gözaltına alınmış, günlerce işkence görmüş, tutuklu kalmış, 11 yıl medrese-i Yusufiyeler de çile çekmiş bir dava adamıdır.

İdamla yargılandığı Cunta rejiminin mahkemelerinde ülkücü duruşunu bozmamış, 12 Eylül mahkemelerine, cunta rejimine boyun bükmemiş, yattığı Manisa, İzmir, Konya, Diyarbakır, Elazığ cezaevlerinde bile teşkilat kurmuş, başkanlık yapmış bir ülküdaşımızdır.

Dava adamları hasbidir .Ülküsünü hayatının anlamı ve gayesi sayan hayatını davasına adayan, vefalı, vefakar, cefakar, kadirşinas, gönül insanı İrfan Sönmez ülküdaşımız 11 senelik cezaevi hayatının sona ermesinden sonra yine Ülkücü Yol’da inançla ,azimle yürümüştür.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10