İYİ Parti adayı Av. Dr. İrfan Sönmez'e her kesimden destek yağıyor!

İYİ Parti Elazığ Milletvekilli Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez'e sadece Elazığ'dan değil ülkenin dört bir yanından destek açıklamaları ardı ardına geliyor.

İYİ Parti adayı Av. Dr. İrfan Sönmez'e her kesimden destek yağıyor!

28 ŞUBAT SÜRECİNDE DARBE PEŞİNDE KOŞAN BAAS ZİHNİYETLİLERLE MÜCADELE ETMİŞ VE DEMOKRASİYİ SAVUNDUĞU İÇİN MAHKEMELERDE YARGILANMIŞTIR

Fikri ve siyasi birikimi, kalemi ve irfanıyla dik duran, düz yürüyen dava adamlarındandır.

İrfan Sönmez, Türkiye’nin dört bir yanında ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde yüzlerce konferans vermiştir.

28 Şubat sürecinde milli iradeden yana, demokrasiyi savunan darbelere, demokrasi dışı arayışlara karşı çıkan makaleleri büyük ses getirmiştir.

28 Şubat sürecinde susmamış, yazmış, konuşmuş, demokrasi düşmanı 28 Şubatçılara, Baasçı zihniyete, dikta rejimi kurmak isteyenlere meydan okumuştur.

Cesareti ve dik duruşuyla demokrasiyi ve milli iradeyi savunan yazıları ve konuşmalarından dolayı 28 Şubat mahkemelerinde yargılanmıştır.

Konuşmalarında ve yazılarında daima sivil toplum, sivil siyaset, sivil anayasa, adalet, demokrasi ve özgürlük vurgusu yapan sivil bir anayasa ve özgürlükçü demokrasiyi savunan, demokrasi düşmanlarıyla mücadele eden İrfan Sönmez; 28 Şubat sürecinde BAAS tipi dikta rejimi kurma çabasına girenlere karşı ilkeli bir duruş sergileyen, “namlusunu milletine çevirmiş bir tankı asla alkışlamam”, “Türkiye, İran olmayacak, Cezayir olmayacak, Suriye yapılmasına da biz asla müsaade etmeyeceğiz” diyen milli ve yerli lider milletin adamı şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava ve yol arkadaşıdır.

İlkelerimize ve değerlerimize bağlı olan İrfan Sönmez otokratik siyasete hep karşı çıkmış ;sivil siyaseti ve hukukun üstünlüğünü savunmuştur.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10