İYİ Parti adayı Av. Dr. İrfan Sönmez'e her kesimden destek yağıyor!

İYİ Parti Elazığ Milletvekilli Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez'e sadece Elazığ'dan değil ülkenin dört bir yanından destek açıklamaları ardı ardına geliyor.

İYİ Parti adayı Av. Dr. İrfan Sönmez'e her kesimden destek yağıyor!

Elazığ’ın en cesur kalemlerinden olan İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez’e verilen destek açıklamalarına her gün bir yenisi ekleniyor.

ZAFER PARTİSİ KURUCU ÜYESİ VE ESKİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSMAİL TÜRK’TEN İRFAN SÖNMEZ’E TAM DESTEK

Türkiye’nin önemli haber sitelerinden Haber Erk ‘in sahibi ve Zafer Partisinin Kurucu üyesi ve eski Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av.Dr. İrfan Sönmez’i Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ziyaret ederek destek açıklamasında bulundu.

YUSUFİYELİ ÜLKÜCÜLERDEN AV. DR. İRFAN SÖNMEZ'E DESTEK AÇIKLAMASI

Yusufiyeli Ülkücüler İYİ Parti'den aday olan dava ve yol arkadaşları, 11 yıl cezaevlerinde yatan Yusufiyeli Dr. İrfan Sönmez ile ilgili bir destek açıklaması yayımladı.

Yusufiyeli Ülkücülerin Elazığ’dan İYİ Parti 1. sıra Milletvekili adayı olan İrfan Sönmez için yaptığı destek açıklamasının tam metni şöyle:

Aziz Elazığ Halkı

Yiğit GAKKOŞLAR

Medres-i Yusufiyeli ülküdaşlarımızdan Dava ve yol arkadaşlarımızdan Hukukçu Dr. İrfan Sönmez İyi Partiden Elazığ Milletvekili adayı oldu.

Temayül yoklamalarında birinci sırada çıkan Elazığ halkının desteğini de arkasına alan SÖNMEZ, adı gibi İrfan sahibidir. Cezaevindeyken, Hukuk Fakültesini kazanmış çıktıktan sonra bitirmiş , Hukukçu olmuştur. Ardından, Yüksek lisans ve doktorasını Uluslararası Ticaret ve AB Hukuku üzerine yapmış bir fikir ve siyaset adamıdır.

Sönmez 55 yıllık bir ülkücü olarak ömrünü aziz Türk Milletine, Türk Milliyetçiliği ülküsüne vakfetmiş bir dava ve ülkü adamıdır.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10