İYİ Parti adayı Av. Dr. İrfan Sönmez'e her kesimden destek yağıyor!

İYİ Parti Elazığ Milletvekilli Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez'e sadece Elazığ'dan değil ülkenin dört bir yanından destek açıklamaları ardı ardına geliyor.

İYİ Parti adayı Av. Dr. İrfan Sönmez'e her kesimden destek yağıyor!

BÖLÜCÜLÜKLE VE BÖLÜCÜLERLE MÜCADELE EDEN İRFAN SÖNMEZ MUTLAKA GAZİ MECLİS’TE OLMALIDIR

Bölücülükle, bölücü terörle ve terör örgütleriyle ilgili 4 önemli kitabı bulunan Sönmez ; Mecliste, her türlü bölücülükle devlet, millet ve demokrasi düşmanlarıyla mücadele edecek ve Gazi Meclis’te Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü Türkiye’nin birlik ve beraberliğini en yüksek bir şekilde savunacak haykıracak olan bir Türkiye sevdalısı, memleket sevdalısı, millet, bayrak, vatan sevdalısı Ülkücü fikir ve siyaset adamıdır.

BOP ,BİP ve küresel emperyalist projelere daima karşı çıkan stratejik maşa PKK terör örgütü tarafından hedef gösterilen ve bölücülüğe karşı vermiş olduğu mücadele ile tanınan bilinen taviz Türk Milliyetçisi İrfan Sönmez ve İrfan gibi dava adamları mutlaka Gazi Meclis’te olmalıdır.

Etnik ve mezhep temelli siyaset çok tehlikelidir.

Dr. İrfan Sönmez etnik ve mezhep temelli kirli ve bölücü siyasete ,kimlik siyasetine, hep karşı çıkmış ve bu zihniyetlerin ülkemize ve demokrasiye büyük zarar verdiğini söylemiş bunlarla mücadele etmiş bir fikir ve siyaset adamıdır.

Terör örgütü PKK’nın uzantısı “HDP/Yeşil Sol Parti” ve “Hizbul Derin” olan HÜDA–PAR gibi bölücü yapıların mensuplarının olduğu bir meclis’te; İrfan Sönmez gibi ,”Türkiye’nin Milli Güvenliği Kırmızı Çizgimizdir” diyen Türk Milliyetçisi milletvekillerine çok büyük ihtiyaç vardır. Sönmez gibi Devletine, milletine, bayrağına bağlı, sevdalı insanların olduğu “Gazi Mecliste” bölücülük yapılamaz ve bölücülüğe asla izin verilmez.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10