Başkan Şerifoğulları iddialara cevap verdi!

Elazığ Belediye Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı olan Şahin Şerifoğulları, Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları'nda Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık'ın konuğu olarak çeşitli iddialara cevap verdi.

Başkan Şerifoğulları iddialara cevap verdi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, belediyenin afiş toplatma iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu:

"SADECE 2 AFİŞ KALDIRILDI"

Öncelikle belirtmek isterim ki, bugüne kadar sadece 2 afişin kaldırıldığını ifade etmek istiyorum. Vatandaşlarımız şu andaki durumdan, çevre kirliliğinden memnun mu? Asılan bayraklar, posterler, afişler, bezler... Aklınıza ne gelirse. Ağaçlara çakılan çiviler, çöp tenekelerinin üzerlerine vurulan afişler... Herkes kendisine yakışanı yapıyor. Benim resmi mecralar dışında ne ağaçta ne de direkte ne de çöp kutusunda 1 tane bile afişimi göremezsiniz. Biz sadece resmi alanları kullanıyoruz. Ağaçlar, direkler, çöp kutuları resmi değildir. Herkes bu şehirde yaşıyor. Siz neyin algısını yapmaya çalışıyorsunuz?

Belediye olarak sadece 2 afişi kaldırdık. Bunlardan biri Saadet Partisi'nin bir afişi idi. Gerekçesi ise Elazığ Valiliği'nde il başkanlarının ortak almış olduğu bir karardı ve buna uymak zorundaydık. Ancak diğer siyasi partiler her fırsatta kaçak afişlerini her yere asıyorlar. Şu anda şehirde 10 binin üzerinde kaçak afiş var. Bunlar trafiği engelliyor, çevre kirliliğine sebep oluyor. Bizim ise sadece 2 tane afiş kaldırdığımızı görebilirsiniz.

"HİÇBİR YERE KAÇAK AFİŞ ASMADIK"

İktidar partisi mensubu olarak ve mevcut belediye başkanı olarak, belediyenin önüne veya herhangi bir yere kaçak afiş asmadık. Ben bunu yapmazken, başkalarının kaçak afişlerini kaldırmamızı eleştirmeleri anlamsızdır. Diğer siyasi partilerin bu konuda daha dikkatli olması gerekmektedir. Aksi takdirde çevre kirliliği ve düzensizlik artacaktır.

Haberin Başına Dön
1
2
3
4
5
6