Muhtar Köse: Kura sonuçları askı listelerine asıldı

Elazığ haber: 25 Haziran'da Abdullahpaşa Mahallesi'nde 2. etap konutlarının kura çekilişinin tamamlanmasıyla birlikte listelerde açıklandı. Açıklanan kura çekimleri ile ilgili konuşan Abdullahpaşa Mahalle Muhtarı Yavuz Köse, anahtar teslimlerinden önce vatandaşların mahallede bulunan çevre ve şehircilik irtibat bürosuna gitmeleri gerektiğini söyledi.

Muhtar Köse: Kura sonuçları askı listelerine asıldı

24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Abdullahpaşa Mahallesi’nde yapılan 2. etap konutları kura çekimlerinin ardından vatandaşların bayram öncesi konutlarına yerleşmesi için anahtar teslim tarihleri 5 Temmuz olarak belirlendi.

KÖSE: KURA SONUÇLARI ASKI LİSTELERİNE ASILDI

Konuyla ilgili açıklama yapan Abdullahpaşa Mahalle Muhtarı Yavuz Köse, “Mahallemizde ikinci etabın 25 Haziran tarihinde kura çekimleri oldu. Tabi kura çekimlerinin sonunda vatandaşlarımıza 29 Haziran’da askı listesinin hem muhtarlık binasında hem de mahallemizde bulunan Çevre ve Şehircilik Ofisi’nde asılacağını duyurmuştuk. Şu an bugün 29 Haziran. Askı listelerimizi hem muhtarlık binasında hem de Çevre ve Şehircilik İrtibat Bürosu’nda askıda. Şu an vatandaşlarımız tabi ki o kura çekiminde kaçırmıştır ismini. Bloğunu unutmuştur bilmez. Bunların hepsini biz astık şu anda. Vatandaşlarımız buradan rahatlıkla bakıyor. Artı 5 Temmuz’da da artık anahtar teslimlerimiz başlıyor. 5-16 Temmuz arası bu tarihler de tabi bir, iki gün içinde yine değişiklik oldu. Ama en son tarihi budur. Çünkü vatandaşlarımız en son 28 Temmuz’da anahtarlarını alacaktı. Biz bakanlığa bunu ilettik. Sağ olsun bakanlık tarafından da bayramdan önce oradaki tüm vatandaşlarımıza anahtar verilmesi noktasında konuşuldu ve onu sağladılar sağ olsunlar” ifadelerini kullandı.

KÖSE: VATANDAŞLARIN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İRTİBAT BÜROSU’NA GİTMELERİNİ İSTİYORUZ

Anahtarlarını teslim alacak hak sahiplerine seslenen Muhtar Köse, “Anahtar teslimini alacak vatandaşlarımız daha öncesinden bu muvafakat nameleri imzalamalarından dolayı mahallemizde bulunan Çevre ve Şehircilik İrtibat Bürosu’na gitmelerini istiyoruz. Çünkü oradaki bazı evrakları eksik olmuş olabilir. Onun için anahtar tesliminden önce zaten oradaki çalışan arkadaşlar da sağ olsunlar vatandaşlarımızı hangi blok yakın tarihte olanları zaten aramaya başladılar bugün itibariyle. Vatandaşlarımız bunu bilsin. Anahtar tesliminden önce mahallemizde bulunan Çevre ve Şehircilik Ofisi’ne uğramalarını istiyoruz. Tekrardan mahallemize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu süreç bittikten sonra da bayram zaten araya giriyor. Bayramdan sonra da kısa bir süre içerisinde de üçüncü etabın kurası çekilecek ve en sonunda da dördüncü etabın. Tekrardan mahallemize, orada oturan hak sahiplerimize hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.