Elazığ Adliyesi'nde avukatlar arasında yumruklu kavga!

Elazığ 4. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen tazminat davasında taraf avukatları ve müvekkilleri arasında çıkan tartışma yumruklu kavgaya dönüştü.

Elazığ Adliyesi'nde avukatlar arasında yumruklu kavga!

Elazığ 4. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde bugün görülen bir tazminat davasında mahkeme salonunda başlayan sözlü tartışma daha sonra avukatlar ve müvekkillerin de araya girmesiyle yumruklu kavgaya dönüştü.

Elazığ Barosu'na bağlı avukatlar M.E. ve O.A. arasında başlayan gerilim, müvekkillerin de dahil olmasıyla büyüyerek tekme ve yumrukların yer aldığı kavgaya dönüştü. Taraflar arasındaki yaşanan yumruklu kavgada taraf vekili avukat M.E'nin yüzünde ciddi yaralanmalara neden olurken, davanın tarafı olan 75 yaşındaki E.D'nin yaşanan kavga esnasında parmağının kırıldığı öğrenildi.

Yaşanan kavga sonrası Baro Başkanı Av. Melih Efe'nin tarafları barıştırma girişimleri sonuçsuz kalırken, her iki tarafta birbirlerinden şikayetçi olarak ifadelerinin alınması için emniyete sevk edildi.

75 yaşındaki mağdur vatandaşın hastaneye sevk edildiği bildirildi. Yetkililer, adliyelerde yaşanan şiddet olaylarının ciddiyetle ele alınacağını ifade edilirken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.