Wanted Şerifoğulları!

Elazığ'da üç gündür yağan yağmur şehrin cadde ve sokaklarında sele dönüşüp yaşamı felç ederken Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın ortalarda görünmemesi sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Wanted Şerifoğulları!

Elazığ’da bugün yağan yağmur Gazi Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi, Malatya Caddesi gibi ana arterler başta olmak üzere şehrin genelinde yaya ve sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oldu, bazı köprülü kavşaklar ise tamamen yağmur suyu ile doldu.

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan altyapı çalışmaları yağmur suyu sorununu çözmek bir yana daha da büyütürken Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları şehirde her şey yolundaymış gibi ortalarda hiç görünmedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vatandaşlar çile yaşarken hiç bir çalışma yapmaması, vatandaşları mağduriyetlerle baş başa bırakmasına halkın her kesiminden büyük tepki geldi.

Elazığlı vatandaşlar Şerifoğulları nerede sorusunu sorarak hem tepkilerini gösterdiler hem de yapılan altyapı çalışmasının yetersizliğini ifade ettiler.