Gakgo'da hedef seri galibiyetler almak!

Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak zorlu bir süreç geçirdiklerini kaydederek, hedeflerine dair açıklamalarda bulundu.

Gakgo'da hedef seri galibiyetler almak!

Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak;  “Son iki maçımızda takım olarak çok önemli eksikliklerimiz vardı. Bu maçlarımızda duran toplardan yediğimiz goller ile puan alabileceğimiz maçları puansız kapattık. Bizim için her puanın çok büyük önemi var. Bu bilinç içinde kalan maçlarımızı oynayacağız. Bu hafta sonunda kendi sahamızda oynayacağımız Pazarspor maçı ile yeni bir süreç başlatmak istiyoruz. Bunun için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

“HAFTASONU OYNAYACAĞIMIZ PAZARSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINA BAŞLADIK!”

Takımdaki eksik futbolcuların durumu hakkında da bilgiler veren Kaynak, “3 oyuncumuz cezalarını tamamlayarak aramıza döndü. Sakatlıkları bulunan Kadir Bekmezci ile Muhammed İldiz’in sakatlıklarında da önemli düzelme var. Bu bizleri mutlu ediyor. Çünkü hem kadro derinliğimiz oluyor, hem de genç oyuncularımızın müsabaka içinde tecrübeli oyuncularımız daha dikkatli olmalarını sağlıyorlar. Hafta sonunda oynayacağımız Pazarspor maçının hazırlıklarına başladık. Hedefimiz bu maçı kazanarak yeni bir başlangıç yapmak. Ligin ilk yarısını orta sıralarda tamamlamak istiyoruz. Bunun içinde ilk yarının kalan 8 maçından toplayabileceğimiz kadar puan toplamak istiyoruz. Bu düşüncemizi gerçekleştirebilecek gücümüz var. Maçlarımızda daha dikkatli olacak ve hatalarımızı azaltarak hedefimize ulaşmanın mücadelesini vereceğiz” İfadelerini kullandı.

“8 GENCE ÖZEL İZİN ALINDI!”

Covid-19 tedbirleri kapsamında yeni alınan kararlarda “20 yaş altına sokağa çıkma yasağı” belirli saatler için getirildi. 1 Ocak 2001 ve sonrasında doğan 20 yaş altı fertler gün içerisinde 13.00-16.00 saatlerinde sokağa çıkabilecek. Bu saatler dışında belirtilen yaş gruplarındaki vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlanacak. 20 Kasım 2020 tarihinden itibaren geçerli olmaya başlayan bu uygulama kapsamında Bordo Beyazlı takımın 8 genç oyuncusu özel izin sayesinde takımda yer almaya devam edecekler. Tetiş Yapı Elazığspor Yönetimi, konuyla alakalı futbolcular olan İzzet Topatar, Yusuf Ensar Poyrazlı, Cihan Canpolat, Hasan Ekici, Cihan Aslan, Umut Akbulut, Gökhan Ekmen ve Muhammet Düzgüner için özel izin alarak hem futbolcuların antrenmana rahat gidip gelmelerini, hem de maçlara çıkabilmelerini sağlıyor.