Vali Öksüz, Covid-19 Denetiminde!

Kars Valisi hemşehrimiz Vali Türker Öksüz, korona virüs (Covid-19) denetiminde bulundu.

Vali Öksüz, Covid-19 Denetiminde!

Kars Valisi hemşehrimiz Vali Türker Öksüz, Korona virüs (Covid-19) denetiminde bulundu. Beraberindekiler birlikte esnafı ziyaret eden Öksüz, esnaf ve vatandaşlara uyarılar da bulunarak ‘maske, mesafe ve hijyen’ kurallarına uymalarını istedi.

“Maske, Mesafe ve Hijyen kuralları hepimiz tarafından uygulanması gerekiyor”

Yapılan denetimle ilgili açıklamada bulunan Vali Türker Öksüz, “Her şey alacağımız tedbirlere bağlı, sizlerde biliyorsunuz bu hastalığın bir aşısı yada ilacı henüz bulunabilmiş değil. Onun için elimizdeki tek önlem maske, mesafe ve temizlik dediğimiz 3 tane kurala uymaktan geçiyor. Bu kurallara ne kadar uyarsak o kadar güçlü oluruz. O kadar bu hastalığı yenme yolunda güçlü adımlar atarız. Aksi takdirde vatandaşlarımız maalesef bu hastalığa yakalanıyorlar ve ölüme kadar giden bir süreci hep birlikte yaşıyoruz. Üzülüyoruz, hem ülkemiz adına, hem şehrimiz adına ifade etmek istiyoruz. Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza üzüntümüz büyük, daha fazla kayıp olmaması için daha fazla vatandaşımız yoğun bakımda sıkıntılı süreçlere maruz kalmaması için bu tedbirler hepimiz tarafından uygulanması gerekiyor” dedi.

Vali Türker Öksüz ve beraberindekiler, Atatürk Caddesi ve Faikbey Caddesi’nde denetimlerde bulundu. Vali Öksüz, vatandaşlara sık sık maske uyarısında bulundu.
 

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli