'Biraz Elazığ'ın sorunlarıyla ilgilen'

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, meclis görüşmeleri sırasında AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı'ya 'biraz Elazığ'ın sorunlarıyla ilgilen, bir gün de kürsüye çıkıp Elazığ ile ilgili konuş' dedi. 

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Biraz Elazığ'ın sorunlarıyla ilgilen'

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, Dışişlerini Teşkilatını Güçlendirme Vakfı kurulmasına dair Kanun Teklifi görüşmelerinde CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın kendisine söz atan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı’ya yönelik söyledikleri dikkat çekti.

“BİRAZ ELAZIĞ’IN SORUNLARIYLA İLGİLEN”

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın kanunla ilgili konuşma yaptığı sırada kendisine laf atan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı’ya sen biraz Elazığ’ın sorunlarıyla ilgilen diyerek,” Biraz Elazığ’ın dertleriyle ilgilen. Arada Elazığ’ın sorunlarını dinle, bana laf atma kardeşim. Ağzının payını alırsın. Arada Elazığ’ın dertleriyle ilgilen, Elazığ’ın sorunlarıyla, kayısıyla, yolları ile ilgilen. Bana laf atma sen. Laf atarsan cevabını alırsın. Keşke bir gün kürsüye çıksan da Elazığ ile ilgili konuşsan. Arada sen de git. Sadece beton meton ve petrol işleri ile uğraşma. Biraz Elazığ’ın sorunlarına sahip çık.” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ise Ağbaba’nın bu sözlerine ilginç bir şekilde  “Ben Türkiye’nin her yerine gidiyorum, senin haddin değil, sen konuşmanı yap” sözleriyle cevap verdi.