Toplandık, konuştuk, ayrıldık!

Elazığ'ın gelişmesi ve kalkınması için önemli sektörlerden biri olarak gösterilen turizm sektörüyle ilgili değerlendirmelerin yapıldığı 'Elazığ'da Turizmin Geliştirilmesi' toplantısına şehrin yönetenlerin yardımcılarının katılması toplantıya verilen önemin bir göstergesi olarak yorumlandı.

Toplandık, konuştuk, ayrıldık!

Elazığ’da valilik, belediye, Elazığ TSO ve Fırat Üniversitesi’nin işbirliğiyle ‘Elazığ Turizmini Geliştirme Toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya kurumlar vekaleten yardımcılarını gönderirken, böylesine önemli bir toplantıya katılmayan kurum amirleri Elazığ turizmini geliştirme anlamında neler yapacağı ise Elazığ kamuoyu tarafından merak konusu oldu.

Toplandık, konuştuk, ayrıldık!

Toplantıya vekaleten katılan yardımcıların turizmin gelişmesi anlamında nasıl bir yol izleyecekleri paylaşılmazken, haberi okuyan birçok vatandaş, "böylesine önemli bir toplantıya birim amirlerinin de katılması gerektiğini ve turizmin gelişmesi için nasıl bir yol haritası hazırladıklarının kamuoyla da paylaşılması gerektiğini vurgularken, anlaşılan o ki Elazığ'da turizm sadece lafta gelişek" ifadelerini kullandı.

Toplandık, konuştuk, ayrıldık!

Turizm sezonun başladığı bir dönemde geç de olsa yapılan bir toplantıda ne tür kararların alındığı, turizm sektörünün gelişmesi için ne gibi adımların atılacağının açıklanmadığı toplantı, dostlar toplantı yaptık desin anlayışının bir örneği olarak gösterildi.

Toplandık, konuştuk, ayrıldık!