Sunguroğlu'ndan 31 Mart Yerel Seçim değerlendirmesi

Önceki Dönem MHP Elazığ İl Genel Meclis Üyesi Aytunç Sunguroğlu, Yeni Döneme İlişkin Duygularını Paylaştı.

Sunguroğlu'ndan 31 Mart Yerel Seçim değerlendirmesi

Elazığ'da gerçekleşen 31 Mart yerel seçimlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Aytunç Sunguroğlu, seçmenin kararına saygı gösterdiklerini belirtti. Önceki dönem MHP Elazığ İl Genel Meclis Üyesi ve MHP Elazığ İl Genel Meclis Üyesi Adayı olan Sunguroğlu, yeni dönemde de Elazığ'ın menfaatleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Hizmet Odaklı Çalışmalarla Vatandaş Memnuniyetini Esas Aldık

Sunguroğlu, İl Genel Meclisi'ndeki görev süresi boyunca vatandaşa en iyi hizmeti sunmak için çaba harcadıklarını vurgulayarak, "Beş yıllık İl Genel Meclisi üyeliğim boyunca, yatırımların ve hizmetlerin sürdürülebilirliğini sağlamak, kamu kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde kullanmak, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri en kaliteli şekilde sunmak için çalıştık. İlimizin imkânlarını en iyi şekilde kullanarak gerçekleştirdiğimiz projelerle, Elazığ'ın modern bir kent olması hedefini taşıdık." şeklinde konuştu.

Vatandaşın Kararına Saygı ve Yeni Döneme İlişkin Kararlılık

Seçmenin iradesine saygı duyduklarını ve yeni dönemde de Elazığ'ın menfaatleri için çalışacaklarını belirten Sunguroğlu, "Özellikle 5 yıllık görev süresince birlikte çalıştığım tüm teşkilat mensuplarına ve il genel meclis üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu bir nöbet değişimidir ve hizmet anlayışının değerlendirilmesidir. Bundan sonra da ülkem ve Elazığ'ın çıkarları doğrultusunda elimden gelen gayreti göstereceğim." dedi.