Vekil Nazırlı sordu, vatandaş cevapladı! İşte Elazığ'ın 5 önemli sorunu!

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, sosyal medyada yaptığı bir paylaşım ile şehrimizin çözülmesi gereken 5 sorununu sorarak katılımcı yönetim anlayışının güzel bir örneğini gösterdi.

Vekil Nazırlı sordu, vatandaş cevapladı! İşte Elazığ'ın 5 önemli sorunu!

Milletvekili olduğu günden bugüne kadar halkın düşüncelerine ve beklentilerine özel bir önem gösteren Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı bugün de sosyal medya üzerinden şehrin çözüm bekleyen sorunlarını vatandaşlara sordu.

Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı sosyal medya paylaşımında, “Kıymetli Elazığlı Hemşehrilerim! Sizce şehrimizin çözülmesi gereken öncelikli 5 sorunu hangileridir? Haydi yorumlara... Cevap sizden çözüm için canla başla uğraşmak bizden...” dedi.

Elazığ Milletvekili Nazırlı’nın paylaşımı birkaç saat içerisinde 20 binin üzerinde görüntülenirken 200’e yakın vatandaş ise şehirde sorun olarak gördüklerini yorum olarak paylaştı.

EN FAZLA SORUN BELEDİYE HİZMETLERİNDE

Elazığ Milletvekili Nazırlı’nın paylaşımına vatandaşların yaptığı yorumlarda en fazla sorunun Elazığ Belediyesi hizmetlerinde olduğu görüldü.

Vatandaşların sorun olarak gördüğü ve çözülmesini beklediği  beş temel hizmet şunlar:

1- Şehir merkezinde yolların bozuk ve bakımsız olması
2- İçme suyu sorunu
3- Trafik ve ulaşım sorunu ile yeni kavşakların yapılması
4- Kentsel dönüşüm sorunu
5- Alt yapı sorunu

VATANDAŞ YÖNETİCİLERDEN DE MEMNUN DEĞİL

Elazığlı vatandaşların bir kısmı da bunların yanında turizm değerlerimizin tanıtımın yapılması, tarımsal üretime destek verilmesi, liyakat ve ehliyet sahibi olmayan yöneticiler, adaletsizlik, torpil, konu kiraları gibi sorunları da dile getirdi.

Elazığlı vatandaşların Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın paylaşımına oldukça yüksek oranda yorum yapması Milletvekili Nazırlı’nın sorunları çözüme kavuşturacağına olan inancın bir göstergesi olarak değerlendirildi.