İşte Elazığ'ın Görmek İstediği Tablo

Elazığ protokolü Turgutluspor'a karşı Elazığspor'u yalnız bırakmadı. Daha önce karşılaşmalara gelmediği için eleştirilen protokol üyeleri bu kez tribünde temsilcimize güç verdi. Mücadelenin ardından bordo-beyazlı futbolcular ve teknik heyet, alkışlarla uğurlandı.

İşte Elazığ'ın Görmek İstediği Tablo

Elazığspor’un Turgutluspor’a 1-0 kaybettiği maçta Elazığ protokolü de tribündeki yerini aldı. Vali Erkaya Yırık, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, CHP İl Başkanı Zeki Kaplan bordo-beyazlılara manevi bir güç verirken, mücadeleyi Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın da tribünden izledi.

OYUNCULAR VE TEKNİK EKİBE ALKIŞLI MORAL

Daha önceki karşılaşmada protokol üyeleri maça gelmediği için eleştirilirken bu kez temsilcimize itici bir güç oldular. Öte yandan karşılaşmanın ardından Vali Yırık, Başkan Şerifoğulları ve diğer üyeler, bordo-beyazlı futbolcuları ve teknik ekibi sergiledikleri mücadeleden ötürü ayakta alkışladı.

Elazığspor taraftarları da protokol üyelerine alkışlarla yanıt verdi. Bazı taraftarlar; “Görmek istediğimiz tablo” şeklinde yorumlarda bulundu.

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli