İrem Derici'nin gelmesine tepki gösterenler kampanya ya destek verecek mi?

4'ncüsü düzenlenecek olan Gastronomi ve Salçalı Köfte Festivali'nde ünlü sanatçı İrem Derici'nin gelmesine şehrimizin ahlaki değerlerine uygun olmadığı için tepki gösteren bazı siyasi parti il temsilcileri ve bazı STK temsilcilerinin Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Ferhat Evsen'in başlatmış olduğu Fırat Üniversitesinde okuyan öğrencilere yardım amacıyla başlatılan kampanyaya destek verip vermeyecekleri merak konusu oldu.

İrem Derici'nin gelmesine tepki gösterenler kampanya ya destek verecek mi?

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Ferhat Evsen Fırat Üniversitesinde okuyan öğrencilere yönelik yardım kampanyası başlattı. Başkan Evsen yardım kampanyasına katılmaları için STK'lara temsilcilerine seslendi. Kampanya hakkında bilgiler veren Başkan Evsen, "Kampanyanın amacının Fırat Üniversitesinde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım etmek olduğunu belirterek, kampanya ya her kesimden destek beklediğini dile getirdi."

Başkan Evsen'in ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik başlatmış olduğu bu girişimi bir çok vatandaş tarafından takdir toplarken, Elazığ'da 4'ncüsü düzenlenecek olan Gastronomi ve Salçalı Köfte Festivali'nde ünlü sanatçı İrem Derici'nin gelmesine şehrimizin ahlaki ve manevi değerlerine uygun olmadığı için tepki gösteren bazı siyasi parti il temsilcileri ve STK'ların böylesine ahlaki değeri ve maneviyatı yüksek bir kampanya ya destek verip vermeyecekleri ise merak konusu oldu.

Öte yandan Başkan Evsen 800 üyeyi temsilen aşağıdaki hesap numarasına başlangıç olarak gerekli yardımı yaptıklarını ve yardım yapmak isteyenlerin aşağıdaki hesap numaralarını kullanarak destek olabilecekleri belirtti.

Fırat Üniversitesi Öğrencilerine Yemek Yardımı İçin Hesap Bilgileri

Ziraat Bankası Fırat/Elazığ Şubesi Fırat Üniversitesi Rektörlüğü

İBAN: TR 2600 0100 1561 3474 2736 5094

Hesap Numarası: 1561-34742736 5094

BIC Kodu (Yurt Dışı İçin): TCZBTR2A 1561

NOT: Açıklama kısmına “Öğrenci Yemek Yardımı” yazılması gerekmektedir