Güneş'ten vekil Balık hakkında zehir zemberek açıklama

Siyaset Bilimci ve Köşe Yazarı Oğuz Güneş AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Güneş'ten vekil Balık hakkında zehir zemberek açıklama

Haberin Olsun Elazığ sosyal medya platformunda zaman zaman köşe yazarı olarak kaleme aldığı yazılarla Elazığ gündemini kendi uslübuyla değerlendiren Siyaset Bilimci ve Köşe Yazarı Oğuz Güneş en son yazdığı "Sermin Balık Kim? Kim Ki?" başlıklı köşe yazısında Elazığ Devlet Hava Meydanları İşletme Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde yürüten Zeynel Abidin Görür'ü AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık'ın görevden aldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Söz konusu yazının detayında havaalanında çalışan bir personelin sosyal medya hesabından vekil Balık hakkında birşeyler yazdığı ve buna istinaden Milletvekili Balık'ın Müdür Görür'ü arayıp o personeli görevden almasını talep ettiğini, Müdür Görür'ün ise konu ile alakalı müfettiş görevlendirildiğini dile getirmesine rağmen vekil Balık tarafından görevden alındığını iddia etti.

Siyaset Bilimci Oğuz Güneş, sert bir dille eleştirdiği AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık hakkında yazdığı köşe yazısında şu ifadelere yer verdi; "Değerli Elazığ'lı dostlarımı, büyüklerimi, küçüklerimi en kalbi muhabbetle selamlıyorum ve sizlere bu hafta yaşanan üzücü bir konuyu arz etmek istiyorum.

Çok değerli Palu Eski Belediye Başkanlarımızdan Atik Görür beyefendinin oğlu, Elazığ Havaalanı müdürümüz olan Zeynel Abidin Görür beyefendi görevinden alındı. 

7'den 70'e her kesimin sevdiği değerli bir yöneticiyi sırf kendi egosu için 2 dönemdir ELAZIĞ'A BİR KATKISI OLMAYAN, EVVELİNİ BİLDİĞİMİZ SÖZÜM ONA VEKİL SERMİN BALIK GÖREVDEN ALDIRIYOR!

Hanımefendinin hakkında havaalanı personelinden biri sosyal medyadan bir şeyler yazmış. Hanımefendi Elazığ'ın büyüğü olarak kendini gördüğü için , Zeynel Bey'i arıyor: "Hemen görevden al emri veriyor." 

Hanımefendi SEN KİMSİN?! KİMSİN Kİ?! 

Zeynel bey, müfettiş çağırdığını vs ifade ediyor ve hukuken ilgili personele işlem yapılıyor.

BAKIN!!!

Elazığ halkına sesleniyorum. Bu şahsa memlekette itibar etmeyin. Elazığ halkı gerekeni demokratik ve aklı selim bir şekilde yapacaktır. Derhal liyakatlı ve sadakatli, Elazığ halkına ve Türkiye’ye hizmet eden bir bürokrata iadeyi itibar yapılması gerekir" ifadelerini kullandı.

Elazığ Devlet Hava Meydanları İşletme Müdürlüğü görevini başarı ile yürüten Zeynel Abidin Görür kamuoyu tarafından başarılı çalışmalarıyla tanınıyordu. Elazığ Havalimanı’nda ikinci pistin yapılması için yoğun gayret gösteren ve çalışmalarda bizzat emeği ve katkısı olan Zeynel Abidin Görür’ün yerine Nevşehir Kapadokya Havaalanı Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Ali Emre Arvas atanmıştı.