Gözler Milletvekili Gürsel Erol'da

15 Mart Cuma günü saat 22.00'da Kanal 23 ve Kanal Fırat ortak yayına konuk olacak olan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol hakkında söylenen iddialara cevap verecek mi?

Gözler Milletvekili Gürsel Erol'da

Elazığ'ın siyasi atmosferi, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine doğru giderek ısınıyor. MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'in "Son Baskı" programında yaptığı açıklamalar, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'u hedef almasıyla gündeme bomba gibi düştü.

Işıkver, programda yapmış olduğu konuşmada, CHP'nin Elazığ'da konuşa konuşa oyunu artırdığı iddialarını dile getirerek, "CHP'liler neden konuşmuyorlar? Gürsel Bey neden konuşmuyor? Şahin Bey ile ilgili neden belediyeyi doğru yönetemiyorlar, eksiklikler var diyemiyor" şeklinde eleştirilerde bulundu. Program sunucusu Furkan Dilaver'in, Işıkver'in eleştirilerine yanıt olarak, "Gürsel Bey ben bu süreçte kimseyi eleştirmeyeceğim, eleştiri üzerine gitmeyeceğim" şeklinde aktarması, tartışmayı daha da kızıştırdı.

MHP'li Işıkver'in bu çıkışından sonra, CHP'li vekil Gürsel Erol'un 15 Mart Cuma günü saat 22.00'da Kanal 23 ve Kanal Fırat ortak yayınında nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu. Özellikle, kendisinin aday olarak gösterdiği CHP adayı Coşkun Çağlar Duran'ın seçim sahasında yalnız bırakıldığına, adayına neden destek vermediğine ve bir zamanlar Elazığ'ın sesi olan, her platformda Elazığ'ı savunan, her seçimde Elazığ'ı seçim havasına büründüren Erol'un 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim sürecinde neden sahalarda daha az göründüğüne dair çıkan haberlerin kamuoyunda yarattığı soru işaretlerine nasıl bir cevap vereceği merakla bekleniyor.

Gözler Milletvekili Gürsel Erol'da

Seçim atmosferinin gergin olduğu bu dönemde, vatandaşlar siyasi aktörlerin bu tür iddialara nasıl yanıt vereceğini yakından takip ederken, kamuoyu, 15 Mart'taki yayında Erol'un vereceği cevapları dikkatle bekliyor.