Geceye damga vuran fotoğraf!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının organize ettiği 2022 yılı 'Ekonomiye Değer Katanlar' Ödül töreninde çekilen fotoğraf geceye damga vurdu.

Geceye damga vuran fotoğraf!

GECEYE DAMGA VURAN FOTOĞRAF

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan ve yönetiminin büyük emekler vererek organize ettiği Türkiye Odalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve eski TBMM Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in katılım sağladığı 2022 yılı 'Ekonomiye Değer Katanlar' ödül töreninde çekilen fotoğraf geceye damga vurdu.

BAZI FOTOĞRAFLAR VARDIR ÇOK ŞEY ANLATIR, AMA FOTOĞRAFA BAKIŞ AÇINIZ ÇOK ÖNEMLİDİR

Haber merkezimiz sosyal medyada ki gündemi takip ederken bir fotoğraf dikkatlerini çekiyor. Büyük bir masa, ama masa bir hayli kalabalık. Bu fotoğrafın detayına ve önemine geçmeden önce düzenlenen programa kısaca değinmekte fayda var.

NE OLMUŞTU!

Elazığ TSO öncülüğünde organize edilen 2022 yılı 'Ekonomiye Değer Katanlar' ödül töreni programında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, geride bıraktıkları 4 yıllık görev süreci içerisinde yaptıkları hizmetler, şehre yapılan yatırımlar ve çalışmaları bir sunum içerisinde davetlilere anlattı.

Başkan Arslan, 4 yıl boyunca yapılan çalışmalar, şehre kazandırılan büyük yatırımlar hakkında programa katılan davetlileri bilgilendirdi. Peki neydi bu yatırımlar kısaca değinecek olursak, "Elerji A.Ş. Biyogaz Elektrik Üretim Tesisi, üyeler için yapılan çalışmalar, E-Ticaret alanında yapılan çalışmalar, kooperatifleşme alanında yapılan çalışmalar, Elazığ’a kazandırılan yeni TEKNOVA OSB, çiftçinin, üreticinin emeğini değerli kılacak olan ELAGRO A.Ş., Besi İhtisas OSB ve daha birçok hizmetler hakkında detaylı bir sunum sergileyen Başkan Arslan ve yönetimi davetliler tarafından tam not aldı.

ASLINDA BİR FOTOĞRAFTAN DAHA FAZLASI

Buraya kadar herşey gayet güzel, asıl güzellik sosyal medyada keşfettiğimiz ve yukarıda bahsettiğimiz fotoğraf, dedik ya, büyük bir kalabalık ve büyük bir masa, şimdi masada kimler var bir bakalım, TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekilli Metin Bulut ve Zülfü Demirbağ, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, KGF Başkanı Erdoğan Özegen, Tarım Orman Eski Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Eski AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, Eski Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Ticaret Odası Başkanı Asilhan Arslan, ETSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Ticaret ve Borsa Başkanı M. Ali Dumandağ ve diğer davetliler. Aslında dikkatli ve olumlu bakanlara tablo bir fotoğraftan fazlasını anlatıyor.

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan ve yönetimi davetlilerin yoğun katılımıyla düzenlenen programın basit ve sıradan olmadığını bir kez daha gösterdi. Şehir için verilen emeğin, gösterilen çabanın karşılığında, Elazığ'ın hep özlem duyduğu, her zaman arzu ettiği bir tabloyu da yine ortaya koymuş oldu. Tıpkı Elazığ'ın Maden ilçesinde bulunan maden rezervleri konusunda da olduğu gibi "Birlik ve Beraberlik" tablosu. Başkan Arslan ve yönetimi o zaman da şehri birlik ve beraberlik içerisinde tek çatı altında toplamış, şehirde güzel bir birlik ve beraberlik havası oluşmasına vesile olmuştu. Sizce de güzel bir fotoğraf, güzel bir tablo değil mi? Şehrimizin eskisi, yenisi, tüm protokolü aynı masada ve Elazığ için toplanmışlar. İşte tam da bunu diyoruz. Bu tarz masalardan şehir için istişare çıkar, şehir için fayda çıkar, şehir için kazanım çıkar, birliğin olduğu yerde dirlik, dirliğin olduğu yerde her zaman bereket vardır diyoruz. Ve Bu birlikteliğe vesile olan Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan ve yönetimine teşekkür ediyor ve fotoğrafı siz değerli takipçilerimizle paylaşıyoruz.

Geceye damga vuran fotoğraf!