Gakgo Konya'da da kayıp!

Elazığspor Bayburt'un ardından Konya'da soğuk duş etkisi yaratacak, farklı bir yenilgi aldı. Temsilcimiz, bu maça kadar sadece 1 kez kazanabilen 1922 Konyaspor'a tam 3-0 mağlup oldu. 50. dakikada Yusuf Ensar Poyrazlı kırmızı kart gördü… Bu sonucun ardından bordo-beyazlı taraftarlar yönetimi istifaya davet etmeye başlarken, Elazığsporlu oyuncular da sert bir dille eleştirildi.

Gakgo Konya'da da kayıp!

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Elazığspor, dün saat 14:00’te Konya Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda Karatay Termal 1922 Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Hakem Burak Olcay’ın yönettiği müsabakaya temsilcimiz Okan Aytekin, Tufan Kelleci, Yiğitcan Erdoğan, Ömer Faruk Aydemir, Cihan Canpolat, Kadir Bekmezci, Salih Polatdemir, Cengizhan Akgün, Kadir Taşoğlu, Yusuf Ensar Poyrazlı ve Selim Enes Özeren on biriyle başladı.

Haber Detay Görseli

3 FARKLI MAĞLUBİYET, RAKİBİMİZE 2. GALİBİYETİNİ TATTIRDIK

Geçtiğimiz maç deplasmanda Bayburt Özel İdare’ye 2-0 mağlup olan bordo-beyazlılar bu müsabakaya kadar sadece 1 maç kazanan rakibi karşısında maç boyunca etkisiz bir görüntü çizdi. Taraftarların galibiyet beklediği deplasmanda temsilcimiz rakibine 3-0 gibi farklı bir skorla boyun eğdi. Rakibin gollerini 23.dakikada Ege Özkayimoğlu, 70.dakikada Doğan Gölpek ve 71.dakikada Ekrem Kayılıbal kaydetti. Öte yandan temsilcimizde Yusuf Ensar Poyrazlı 50. dakikada kırmızı kartla oyundan atıldı.

Haber Detay Görseli

TARAFTARLAR YÖNETİMİ İSTİFAYA DAVET ETTİ

Bu yenilginin ardından Elazığspor üst üste 2.mağlubiyetini almış oldu. Temsilcimizde son 2 maçta adeta yıkım yaşanırken, Konya’daki soğuk duş da, taraftarın sabrını taşırdı. Bazı bordo-beyazlı taraftarlar yönetimi eleştirirken; “İstifa” sesleri yükseldi. Öte yandan bazı taraftarlar da futbolcuları sert bir dille eleştirdi.

Haber Detay Görseli