Elazığspor Kulübü: 'Çünkü biz bir EL-MA'nın yarısıyız'

Entegre Solar Elazığspor Kulübü'nden 12 Mart Pazar günü kendi sahasında oynayacağı 52 Orduspor mücadelesinde komşu ve kardeş takım Yeni Malatyaspor taraflarının da yer alacağı duyuruldu.

Elazığspor Kulübü: 'Çünkü biz bir EL-MA'nın yarısıyız'

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük deprem sonrası 10 il etkilenerek 10 binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiş, birçok vatandaşımız ise yaralanmıştı. Bu 10 ilin içerisinde komşumuz Malatya'da ciddi anlamda etkilenerek birçok Malatyalı vatandaşımız deprem sonrası Elazığ'a gelmişti.

Deprem öncesi futbol şehri olan Malatya, Yeni Malatyaspor olarak TFF 1. Lig'de mücadele ederken meydana gelen deprem sonrası TFF'ye başvurarak ligden çekildi. Tarafların bir kısmı çevre illerde misafir olarak konaklarken birçok taraftar ise Elazığ'da kalmayı tercih etti.

Entegre Solar Elazığspor'un hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı 52 Orduspor mücadelesinde tarafları maça davet ederek, deprem sonrası ilimizde misafir olarak kalan Yeni Malatyaspor taraftarlarınında maça katılacağını duyurdu.

"ÇÜNKÜ BİZ BİR EL-MA'NIN YARISIYIZ"

Bordo beyazlıların sosyal medya hesabından Elazığspor ve Yeni Malatyaspor'un logolarının yan yana olduğu, dostluğun, kardeşliğin simgesi olarak EL-MA kısaltmasıyla ve "Selam olsun kayısı diyarı güzel Malatyamıza…" başlığıyla yapmış olduğu paylaşımda, "12 Mart Pazar günü kendi sahasımızda 52 Orduspor müsabakasında Başkanımız Serkan Çayır ve yönetim kurulu üyelerimizin davetiyle kardeş ve dost kulübümüz Yeni Malatyaspor taraftarları da aramızda olacaktır. Gerek Kulübümüzün ve stadımızın, gerekse evlerimizin kapıları sonuna kadar Malatyalı hemşehrilerimize açıktır. Birlik ve beraberlikle bugünleri de atlatacağız. Çünkü biz bir EL-MA'nın yarısıyız. Selam olsun kayısı diyarı güzel Malatyamıza..." ifadelerini kullandı.

Elazığspor Kulübü: 'Çünkü biz bir EL-MA'nın yarısıyız'