Elazığ Ekonomi Platformunun OSB temasları sürüyor

Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Ayhan Şimşek ve Platform Üyeleri, AFS ısı sistemleri fabrikasında temaslarda bulundu.

Elazığ Ekonomi Platformunun OSB temasları sürüyor

Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Ayhan Şimşek ve Platform Üyeleri, AFS ısı sistemleri fabrikasında temaslarda bulunarak firma hakkında bilgiler aldı.

Elazığ Ekonomi Platformunun OSB temasları devam ediyor

Fabrika temasları sonrasında değerlendirmede bulunan Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Ayhan Şimşek; “Bugün ziyaret ettiğimiz AFS ısı Sistemleri, üretimden istihdama ve ilimiz ekonomisine kadar birçok açıdan ilimizin yüz akı, Amacımız, Elazığ’ı inşa eden Müteahhitlerden kaliteyi uzaklarda aramamaları, İlimizin özellikle inşaat sektöründe kendine yeter olduğunu bilerek hareket etmeleridir. Bilmek de görmekle pekiştiği için, bu ziyaretleri yapıyoruz. Velhasıl Elazığ Ekonomi Platformu olarak her zaman çalışan, üreten ülke milli menfaatlerini kendine ilke edinmiş dürüst mücadelesini veren böylesi firmalar ile beraber olmaktan mutluluk duyuyoruz." şeklinde konuştu.

Elazığ Ekonomi Platformunun OSB temasları devam ediyor

Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Ayhan Şimşek bereketli ve bol kazanç temennisinde bulunarak Ahmet Özbay'a ve Serdar Yıldıran'a plaket takdiminde bulundu.