Bakın vatandaş ne diyor! Yerel basın buraya gelemez

Doğukent Mahallesi'nde bulunan parkı sökmeye gelen Elazığ Belediyesi ekiplerine karşı çıkarak Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na ve yerel medyaya vatandaşlar tepki gösterdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bakın vatandaş ne diyor! Yerel basın buraya gelemez

Doğukent Mahallesi sakinleri parkın ve parkta bulunan oyun gruplarının sökülmesine karşı çıkıp buranın sökülmesine izin vermeyeceklerini ifade ederek Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçimi aldıktan sonra kendilerine tekmeyi vurduklarını dile getirdiler.

YEREL MEDYAYA ŞAHİN BAŞKAN İZİN VERMEZ

Mahalle sakinlerinin tepki gösterdikleri arasında yerel basın da yer aldı. Bir mahalle sakinin yerel basını çağırın sözleri üzerine diğer vatandaşlar Şahin Başkan izin vermez yerel basının gelmesine, gelmezler. Elazığ basını gelmez. ”Sözleriyle yerel medyaya da tepki gösterdiler. Bir başka vatandaş ise Fox Haberde yayınladık diyerek Elazığ medyasından duyduğu güvensizliği dile getirdi.

BAŞKANIN TATİLİ OLMAZ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın tatilde olduğunu öğrenen bir vatandaş, “başkanın tatili yoktur. Seçime bir gün kala fıldır fıldır dönüyordu. Kandırdılar bizi. Adam seçimi  aldı bize tekmeyi vurdu. ”Daha geçen sene faaliyete geçmiş ya. Sen devletin bu kadar parasını niye döktün o zaman buraya yüzüne, gözüne dursun“ dedi.

Mahallede olayların büyümesi üzerine yıkımı durduran belediye ekipleri olay yerinden ayrıldı.