Başarılı Başkan AK Parti'den aday adayı mı oluyor!

Mayıs ayı içerinde yapılması öngörülen milletvekilliği seçimleri öncesinde aday adaylarının çalışmaları da devam ediyor.

Başarılı Başkan AK Parti'den aday adayı mı oluyor!

2023 genel seçimlerine 5 ay gibi bir süre kala aday adayları da yavaş yavaş kendilerini göstermeye başlıyor. Bu doğrultuda Elazığ'da AK Parti'den milletvekili aday adayı olacak isimlerden biri de geçmiş dönem AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığını başarılı bir şekilde yürüterek gençliğin teşkilatlanmasında, sosyal sorumluluk projelerinde büyük emek ve gayretleri olan Ali Dursun Er.

Geçmişte uzun süre AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanlığı görevini başarıyla yürüten, bu dönemde hem il hem de genel merkezle ortak birçok siyasi çalışmaları gerçekleştiren ve başkanlığı döneminde yapılan seçimlerde Gençlik Kolları olarak ortaya koydukları örnek çalışmalarla seçimlerin kazanılmasında önemli roller üstlenen Ali Dursun Er'in milletvekili aday adaylığı, parti tabanında kabul gördüğü gibi gençlerde de büyük bir heyecan oluşturdu.

Başarılı Başkan AK Parti'den aday adayı mı oluyor!

Aday adaylığını resmi olarak açıklamadan önce AK Parti Genel Merkez teşkilatlarında önemli görevlerde bulunan ve geçmişte birlikte görev yapmaları dolayısıyla özel bir dostlukları olan dava büyükleriyle istişareler yapan Ali Dursun Er'in önümüzdeki günlerde aday adaylığını açıklaması bekleniyor.

İlimizde siyasi çalışmaları yanında kamu görevindeki başarılarla da adından söz ettiren Ali Dursun Er'in geçmişten bugüne AK Parti'ye yaptığı hizmetler ve elde ettiği başarılar sebebiyle genç seçmenlerin de beklentisine karşılık olarak Genel Merkez tarafından da milletvekili adaylığına sıcak bakıldığı ifade ediliyor.

Başarılı Başkan AK Parti'den aday adayı mı oluyor!