İBB'nin yaptıracağı devasa projenin sözleşmesi imzalandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Gazi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yapım işi ihalesi Elazığlı yüklenici firma ile imzalandı. 20 Eylül'de temeli atılacak okul, 1 yıl içerisinde tamamlanarak eğitime başlayacak.

Elazığ'da, 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremde hasar gören okullardan biri Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ydi. Hasar alan okulun yerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi okul yapma kararı almıştı. Alınan karar sonrasında yapılacak okulun yapım işi ihalesi Elazığlı Yüklenici Firma ile imzalandı.

Elazığlı İş İnsanı Mehmet Çetin, imzaladıkları 239 milyon liralık iş bedelli sözleşmeyle yer teslimi yapıldığını söyledi. Yapılacak okulun inşaat alanında kazı çalışmalarına başladıklarını ifade eden Elazığlı İş İnsanı Mehmet Çetin, 20 Eylül'de temel atılacağını belirtti.

30 bin 170 metrekare alan üzerinde 365 gün içerisinde inşaatı tamamlayacaklarını kaydeden Mehmet Çetin: “Temel atma töreni sonrasında başlayacağımız çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak okulumuzu eğitime hazır hale getireceğiz. Yeni yapacağımız Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde dersliklerle birlikte mesleki ve teknik atölyeler, açık- kapalı spor salonları, konferans salonu ve bir çok sosyal donatılar yer alacak” dedi.

Elazığ Online
Yorumlar 1
Türkkan 03 Eylül 2022 23:22

İBB burada okul ile reklam peşinde koşacağına, gitsin yollarda yüzlerce kaza yapan otobüslerini, kardan, yağmurdan sele kapılıp giden insanların malının mülkünün hesabı ile, yandaşlarına dağıttığı ihaleler ve çalıştırdığı yüzlerce terörist hesabını versin. Z.muren kılıklı şarlatan işine bak işine!

Bakmadan Geçme