AK Partili heyet bayramın 3. gününde soluğu ilçelerde aldı

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Demirbağ ve İl Başkanı Şerafettin Yıldırım bayramın 3. gününde soluğu ilçelerde aldı. AK Parti heyetinin durağı Karakoçan, Palu ve Kovancılar ilçeleri oldu.

AK Partili heyet bayramın 3. gününde soluğu ilçelerde aldı

AK Parti heyeti bayramın 3. gününde soluğu Karakoçan, Palu ve Kovancılar ilçelerinde aldı. AK Parti Elazığ Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Demirbağ ve İl Başkanı Şerafettin Yıldırım İlçe teşkilatı ve partilileri ile bayramlaşmak için bir araya geldi. Heyetin ilk durağı Karakoçan ilçesi oldu.

ÖZDEMİR: ASFALT KISMINI BU SENE BÜYÜK ORANDA ÇÖZDÜK

AK Parti Karakoçan İlçe Başkanı Ülküşah Özdemir, “Özellikle 2 büyük projemiz Yolçatı Karakoçan yolu ve son 30-40 yıldır dile gelen sürekli zikredilen Yolçatı’dan Sarıcan’a kadar olan asfalt kısmını bu sene büyük oranda çözdük burada İl Genel Meclis Üyelerimizle. Milletvekillerimiz ve il başkanımızın destekleriyle. Kısa süre sonra ihalesi yapılacak” ifadelerini kullandı.

AK Partili heyet bayramın 3. gününde soluğu ilçelerde aldı

AKBABA: KARAKOÇAN İLK DEFA İSTİHDAMA VE ÜRETİME YÖNELDİ

Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba ise, “Özellikle Karakoçan Belediyesi tarafından yapılan Fırat Kalkınma Ajansı destekli tekstil atölyesiyle ilgili ben özellikle bu istihdamın buraya kazandırılmasına katkılarından dolayı milletvekillerimize ve il başkanımıza özellikle teşekkür ediyorum. Çünkü bundan önce hiç yoktu; Karakoçan ilk defa istihdama ve üretime yöneldi. Yoldan öte; yolla insanların belli bir kısmına dokunuyoruz ama özellikle ilçede 300-350 insanı barından potansiyelde bir kapasiteyle inşallah Ağustos sonuyla bitirmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

AK Partili heyet bayramın 3. gününde soluğu ilçelerde aldı

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4