AK Parti neden kaybediyor? Maden en güzel örneği

Maden Belediye Başkanı seçilen Musa Orhan'ın göreve başlamasının ardından kendine oy vermeyen ve önceki dönemde işe alınan personelleri çöp temizleme işine göndermesi AK Parti'nin neden kaybettiğinin en somut örneği olarak gösterildi.

AK Parti neden kaybediyor? Maden en güzel örneği

31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir oy kaybı yaşayan AK Parti’de buna neden olan sebepler sorgulanırken belediye başkanı seçilen isimlerin vatandaşları huzursuz eden uygulamaları ise devam ediyor.

Halkta AK Parti’ye olan güveni sarsan uygulamalardan biri Maden ilçesinde yaşandı. Maden Belediye Başkanı seçilen Musa Orhan, göreve başlamasının hemen ardından kendine oy vermeyen ve bir önceki dönemde işe alınan personelleri çöp temizleme işine gönderdiği iddia edildi.

Madenlilerin büyük tepkisini çeken bu olayın ardından Elazığ Milletvekillerinin nasıl bir tavır alacağı ise merak ediliyor.

AK Parti’nin yaşanan oy kaybından ders çıkarmak yerine vatandaşı huzursuz eden uygulamaları devam ederse bir sonraki seçimde daha büyük bir oy kaybı yaşaması kaçınılmaz olarak görülüyor.