Zafer Yetiş: 'Şampiyonluk Hayal Değil'

Elazığspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş, futbolcular ve teknik heyetle gurur duyduğunu dile getirirken, kulübe maddi ve manevi desteklerin verilmesini istedi. Bu desteklerle şampiyonluğun hayal olmadığını da sözlerine ekleyen Yetiş 'Biz bunu istiyoruz. Birlik ve beraberlikle, kenetlenerek bu yola devam edersek, bu takım şampiyon olur.' dedi.

Zafer Yetiş: 'Şampiyonluk Hayal Değil'

Elazığspor, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta 5.haftada başkent deplasmanına konuk olmuştu. Temsilcimiz geçtiğimiz gün Etimesgut Belediyespor ile zorlu müsabakada karşılaşırken, müsabakadan Cengizhan Akgün ve Yusuf Ensar Poyrazlı’nın golleriyle 2-1 galibiyetle ayrılmıştı. Teknik Direktör Levent Eriş’in öğrencileri bu mücadelede de iyi bir performans gösterirken, camianın da umutlarını arttırmaya devam etti.

“FUTBOLCULARIMIZ VE TEKNİK HEYEİMİZLE, GURUR DUYUYORUM”

Karşılaşmada Elazığspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş de takımı Ankara’da yalnız bırakmadı. Galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Yetiş, teknik heyet ve futbolcularla gurur duyduğunu dile getirdi. Yetiş; “Ankara’da çok önemli bir mücadele örneği sergiledik. Maçın başından sonuna kadar futbolcularımız sahada adım atmadık yer bırakmadı. Arzulayan, isteyen taraf bizdik. Rakip takımı çok iyi kontrol ederek, oyunun tek hakimi bizdik. Sonuç olarak güzel bir galibiyet aldık. Geçtiğimiz hafta Turgutluspor karşısında ortaya koyduğumuz performans, bu galibiyetin sinyallerini de vermişti zaten. Ankara gibi bir deplasmanda böyle güzel bir galibiyete imza atan futbolcularımı ve teknik heyetimizle, gurur duyuyorum.” dedi.

“GENÇLERİN GELİŞİMİNDE ERİŞ’İN PAYI BÜYÜK”

Elazığlı genç oyunculara camianın güvenmesi gerektiğini kaydeden Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş, Teknik Direktör Levent Eriş’in futbolcuların gelişiminde önemli bir yere sahip olduğunu kaydederken; “Bu çocuklara güvenmeliyiz. Takımımızdaki genç Elazığlı oyuncularımız, abileriyle birlikte müthiş bir uyum sağladı. Her geçen gün performanslarının üzerilerine artı koyarak yola ilerliyorlar. Genç oyuncularımızın gelişiminde yönetim olarak onları desteklememizin yanı sıra, hiç şüphesiz Teknik Direktör Levent Eriş’in payı büyük. Bir abi gibi oyuncularına yaklaşan hocamız, onlara tecrübelilerini aktarırken fizik olarak da en iyi çalışma sistemini ortaya koyuyor. Oyuncularımız hocalarını seviyor, hocamız da oyuncularını seviyor. Dolayısıyla Levent Eriş’i desteklememizin yanı sıra bu çocuklara da güvenmeliyiz.” ifadesinde bulundu.

“EVLATLARIMIZIN ŞAMPİYONLUK YAŞAMAMAK İÇİN HİÇ BİR ENGELİ YOK”

Hedeflerini de açıklayan Zafer Yetiş, Elazığspor kadrosunun şampiyonduk yaşamak için hiçbir engelinin olmadığının altını çizerken; “Ligin henüz başındayız. Şu ana kadar takımımızın ortaya koyduğu performans ve alınan sonuçlardan yönetim olarak mutluyuz. Takımımız bu şekilde yola devam ederse, iç saha ve dış sahada alınacak olan puanların ardından hedefimizi şampiyonluk olarak belirleyebiliriz. Şu aşamada hedefimiz şampiyonluk demek kamuoyunu beklentiye sokabilir ancak biz bu çocuklara güveniyoruz. Bu altın gibi pırıl pırıl evlatlarımızın şampiyonluk yaşamamak için hiç bir engeli yok.”diye konuştu.

“ELAZIĞSPOR KULÜBÜ’NE MADDİ VE MANEVİ DESTEK VERİLSİN”

Takıma maddi ve manevi destek verilmesinin önemine değinen Zafer Yetiş, birlik ve beraberliğin sağlandığı takdirde takımın şampiyon olacağının altını çizerken; “Camiamızda güzel bir hava var. Tek eksik şey birlik ve beraberlik. Bu takıma, bu kulübe verilen sözler tutulmalı. Son Turgutluspor maçında gördünüz. Protokol tribününde valimiz, belediye başkanımız, milletvekillerimiz bu çocuklara manevi destek oldu. Bu da bize, takıma güç verdi. Biz kimseden kulübe gelin 3-5 Milyon TL verin demiyoruz. Gücü yeten yettiğince bu şehrin kulübüne maddi destek olmalı. Bu şehre olan bir borç. Eğer maddi destek sağlayamayan olursa da bu camiaya, bu evlatlara manevi destek olsunlar. Maçlara gelip, tesislerimize, antrenmanlarımıza gelip çocuklarımızla ilgilensinler. Biz bunu istiyoruz. Birlik ve beraberlikle, kenetlenerek bu yola devam edersek, bu takım şampiyon olur.”diyerek sözlerini noktaladı.