Vekil Semih Işıkver: 'Elazığ susturulmuş'

Milletvekili Semih Işıkver, Kanal Fırat'taki 'Son Baskı' programında seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulunarak, Elazığ'ın susturulduğunu ifade etti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vekil Semih Işıkver: 'Elazığ susturulmuş'

Milletvekili Semih Işıkver, Kanal Fırat ekranlarında yayımlanan "Son Baskı" programında seçim gündemine yönelik soruları yanıtladı. Program öncesinde kendisi hakkında çıkan haberlere değinen Işıkver, "Herhalde şehir susturulmuş, bu aslında çok acı bir şey. Bunun farkındayım ve dinlemek gerçekten acı. Vatandaş ne diyor! Uzun zamandır Semih Işıkver sessizliğe bürünmüş. Tamam da başka konuşarak reklam olanlar, etiket olanlar, kimin sesi çıkmış bugüne kadar, herkes bizim stratejimizi bilir" dedi.

"Demek ki İnsanlar da Benden Bekliyor"

Milletvekili Işıkver, siyasi stratejilerine ilişkin açıklamalarda bulunarak, "Biz kendi seçimimizde bile son yirmi güne kadar konuşmadık yani bekledik. Son yirmi güne kadar şehiri bile süslemedik. Biz artık siyasi tercihlerin hangi günlerde yapıldığını, vatandaşın ne zaman karar verdiğini çok iyi bilen insanlarız, çok iyi siyasetçileriz" dedi. Ayrıca, "Ama bu şehirde sadece insanların beni beklemesi işte Semih Bey gelecek konuşacak, yer yerinden oynayacak şeklinde bir beklentiye girmesi açıkçası beni de memnun ediyor. Demek ki insanlar da benden bekliyor" diye konuştu.

"Elazığ'da Bir Canbaza Bak Oyunu Oynanıyor"

Işıkver, Elazığ'ın sorunlarına da değinerek, "Şehirde bakıyorsunuz artık olayın şirazesi kaymış oda başkanları bile Şahin Bey'le geziyorlar. Elazığspor'a baktığınızda orada farklı bir tiyatro oynanıyor. Yani bugün Elazığ'da bir canbaza bak oyunu oynanıyor. Elazığ'da herkes susuyor. Herkes 31 Mart'ı bekliyor gibi susuyor, susalım, bu süreç böyle sessizce geçsin gitsin Şahin Bey tekrar Belediye Başkanı olsun gibi bir plan hazırlanmış sanırım bu planı kim hazırlamışsa onu da ayrıca da tebrik ediyorum. Hakikaten sessizliği iyi sağladılar bugüne kadar" şeklinde konuştu.

"Elazığ Doğru Yönetilmiyor"

Işıkver, Elazığ'ın geleceği konusunda endişelerini dile getirerek, "Elazığ iyi yönetilmiyor, Elazığ'da hiçbir şey yolunda değil, Elazığ'da durum o kadar kötü ki bazı kesim biz toplumu nasıl sustururuz, bazı kesimlerde doğruları nasıl konuştururuz toplum nasıl duyar bunun derdine düşmüş" ifadelerini kullandı.

"Elazığ'da Bir Kör Dövüşü Var"

Son olarak, "Dolayısıyla bir kör dövüşü var. Bu şehirde hiçbir şey yolunda değil, ne belediyenin 2019 yılında alındığı şeklinde mali tablosu var, ne belediyemizin geleceğe dair bir umudu bir vizyonu var, ne de bundan sonraki beş yıllık süreçte de bundan öncekinden farklı bir yönetim tarzının gelişeceğine dair herhangi bir ipucu da yok, herhangi bir vizyon da ortaya koyulmuyor. Dolayısıyla biz doğruları konuşmaya devam edeceğiz, siz soracaksınız biz söyleyeceğiz" şeklinde konuştu.