Vekil Açıkkapı'dan imalı paylaşım!

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkanı adayı olarak Faruk Septioğlu'nu açıklaması sonrası AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı sosyal medya hesabından manidar bir paylaşım yaptı.

Vekil Açıkkapı'dan imalı paylaşım!

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlere az bir süre kala siyasi partilerde hareketlilik sürüyor. Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkanı adayı olarak 23. ve 24. Dönem Elazığ Milletvekilliği görevini başarılı bir şekilde yürüten, her kesimin sevgisini kazanan Faruk Septioğlu'nu göstermesi Elazığ'da büyük heyecan yaratırken bazı Ak Partililer ise bu adaylıktan rahatsızlık duydu. 

Septioğlu'nun adaylığını Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan hem kendi sosyal medya hesabından hem de partinin resmi sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu.

Faruk Septioğlu'nun adaylığının açıklanmasının ardından AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı sosyal medya platformu X'ten Septioğlu'nun adaylığından duyduğu rahatsızlığı manidar bir paylaşım yaparak dile getirdi. Vekil Açıkkapı paylaşımında, "Satmadık… Hiçbir zaman esen rüzgara göre konum almadık… Söz vererek yola çıkıp, sözünü tutmayanlardan hiç olmadık…. Sağa sola, başkaca yönlere asla evrilmedik… Yaprak gibi hiç savrulmadık… Bir yerlere ne dün, ne bugün asla göz kırpmadık… Olduğumuzda da şükrettik, olmadığımızda da şükrettik. #Elhamdulillah Sevdamız tüm köyleriyle, tüm beldeleriyle, tüm ilçeleriyle #Elazığ Sevdamız @Akparti" ifadelerini kullandı.

Vekil Açıkkapı'dan imalı paylaşım!

Vekil Açıkkapı'nın paylaşımını görenler YRP Elazığ Belediye Başkan adayı Faruk Septioğlu'nun aday olmasından rahatsız olduğundan dolayı böyle bir paylaşım yaptığını belirttiler.