CHP'li başkan adayından olay video!

CHP Baskil Belediye Başkanı adayı Veli Baygeldi'nin sosyal medya hesabından paylaştığı video Baskil gündemine bomba gibi düştü.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CHP'li başkan adayından olay video!

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerin ilçe belediye başkan adayları da netleşmeye başladı. Uzun bir aradan sonra Cumhuriyet Halk Partisi Baskil'den Veli Baygeldi'yi aday göstererek başkanlık yarışına ortak oldu. Başkan adayı Baygeldi seçim çalışmalarına hızlı başlayarak kısa süre içerisinde ilçe sorunlarına değinerek çözüm önerilerini ve projelerini paylaşarak Baskil halkının takdirini kazandı.

CHP Baskil Belediye Başkan adayı Veli Baygeldi bugün sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile ilçenin hem sağlık yönünde hem de doğanın bilinçsizce nasıl bir tehlike altında olduğunu gösterdi. Paylaşılan video kısa süre içerisinde yüzlerce beğeni ve yorum aldı. Başkan adayı Baygeldi'nin bu duyarlı paylaşımı videoyu izleyen çoğu vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken mevcut yönetime ise ateş püskürdüler.

Paylaşılan videodaki görüntülerde Baskil merkeze 2 km uzaklıktaki meraya gelişi güzel dökülen tonlarca çöp göze çarparken, özellikle çöplük alanında ölmüş sokak hayvanlarının açıkta görünen leşleri ise durumun ne kadar vahim olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Başkan adayı Baygeldi, "Burası Baskil merkeze sadece 2 km uzaklıkta, ortalığa resmen hastalık saçan, gelişi güzel dökülmüş tonlarca çöp yığını, yıl 2024 uzaya astronot bile gönderdik ama böyle bir yerel yönetim anlayışı olamaz, buraya katı atık transfer merkezi kurularak, vahşi depolamaya son verilip, çöpten elektrik üretim tesisi kurulabilirdi. Ama görüyoruz ki herşeyden daha önemlisi sağlık bile göz ardı edilmiş güzel ilçemizde, burası şuan bildiğiniz her türlü mikrobu bünyesinde barındıran ve çevresine envai türlü hastalığı yayan bir mikrop, hastalık merkezi konumunda buradan Baskilli hemşehrilerime sözümüz olsun. Baskil Belediyesinde yetkiyi devraldığımız gün bu görüntüyü ortadan kaldırarak mavi bayrağımızı Baskil'de dalgalandıracaz. Sağlık herşeyin başında gelir." Dedi.