'Ülkeme hizmetten başka bir düşüncem olmadı'

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından AK Parti Elazığ Teşkilatı, birçok ilçe ve beldeyi kaybetmesiyle eleştirilerin odağı haline geldi. AK Parti'nin Elazığ'da başka partilerden aday gösterilmeyen ve seçimi kazanan başkanların iddialarına cevap vermek için Milletvekili Ejder Açıkkapı, sosyal medya üzerinden önemli açıklamalarda bulundu.

'Ülkeme hizmetten başka bir düşüncem olmadı'

Milletvekili Açıkkapı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, son günlerde yaşanan eleştirilere cevap verdi. Açıkkapı'nın açıklamalarında öne çıkan noktalar şu şekilde:

"Beni Hedef Haline Getirmek İsteyenler Yalancıdır"

Milletvekili Açıkkapı, masum eleştirilerin aşılarak sistematik bir şekilde kendisine yönelik saldırıların arttığını ifade etti. Liderleri Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Parti'nin hukukunun herkesin önünde olduğunu vurgulayan Açıkkapı, aday belirleme sürecini kasıtlı olarak üzerine yıkmaya çalışanların yalancı ve iftiracı olduğunu belirtti.

"Olayı Şahsıma Bağlayanlar Yanlış Yoldasınız"

Sosyal medya ve basın yayın organlarında kendisiyle ilgili yapılan paylaşımlara tepki gösteren Açıkkapı, aday belirleme sürecinde kanaatlerin olduğunu ancak kararların kolektif olduğunu belirtti. Aday belirleme sürecini şahsına bağlayanları eleştiren Açıkkapı, gerçeklerden uzak tezviratlarda bulunduklarını ifade etti.

"Hiç Kimseyi Satmadım, Kimseye De Satılmadım"

Açıkkapı, siyasi kariyeri boyunca ülkeme, partime ve Elazığ'a hizmet etmekten başka bir düşüncesinin olmadığını belirtti. Yaklaşık 20 yıldır partinin içerisinde aktif olarak bulunduğunu ve hiç kimseyi satmadığını, kimseye de satılmadığını vurguladı.

Milletvekili Ejder Açıkkapı'nın bu açıklamaları, Elazığ'da yaşanan siyasi gelişmeler ve eleştirilere karşı AK Parti'nin tutumunu net bir şekilde ortaya koydu.