Prof. Dr. Yasemin Açık tempoyu arttırdı

Elazığ'ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, ilçe, belde ve köy ziyaretlerinin yanı sıra şehir merkezinde de seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle buluşmasında kendisini bekleyen coşkulu kalabalıkla bir araya gelen Prof. Dr. Açık, esnaf ziyaretlerine de devam etti.

Prof. Dr. Yasemin Açık tempoyu arttırdı

PROF. DR. AÇIK: “ŞEHİRLEŞMEMİZİ YAPARKEN KENDİ KÜLTÜRÜMÜZE, UYGUN YAPILAR OLUŞTURULMASI LAZIM”

Vatandaşlar tarafında konuşması “Elazığ’ın ablası Yasemin Açık” sloganları ile kesilen şehrin bağımsız adayı Prof. Dr. Açık, “Esnaf ve sanatkar kardeşlerim iş adamı kardeşlerim deprem yaşadık ardından korona geldi ardından 6 Şubat depremini yaşadık. Biliyorum iş yerleriniz ile ilgili çok ciddi sorunlarınız var. Çok ciddi desteğe ihtiyaçlarınız var. Seçildikten sonra sizlerin sorunlarını gündeme getirip, çözüm bulacağız. Deprem görmüş illerimiz için çok iyi bir şehir planlamamızın olması lazım depremden yıkılan evlerimiz var. Şehrimizde 20 bine yakın  yeni konut yapmamız gerekiyor. Şehirleşmemizi yaparken kendi kültürümüze, yapımıza uygun yapılar oluşturulması lazım. Bu alanda da birlikte çalışacağız inşallah” dedi.

Prof. Dr. Yasemin Açık tempoyu arttırdı

PROF. DR. AÇIK: “ELAZIĞ’I MUTLU İNSANLARIN YAŞADIĞI BİR ŞEHİR HALE GETİRECEĞİZ”

Toplum her kesimi için ayrı ayrı projeler ürettiklerini kaydeden Prof. Dr. Açık, ”Dezavantajlı kesimler; engelliler, yaşlılar, ekonomik durumu iyi olmayanlar, yoksul olanlar, işsiz olanlar, bunlara yönelik çok planlı programlı ve uzun vadeye yayılan çok iş var. Gerçekleştireceğimiz çalışmalarla Elazığ’ı mutlu insanların yaşadığı Elazığ çok mutlu bir şehir haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Yasemin Açık tempoyu arttırdı

“BAŞKA OY VERECEK KİMSEMİZ YOK”

Mahalle buluşmasının ardından seçim çalışmalarına devam eden Elazığ’ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Doğukent, Ulukent, Sanayi, Karşıyaka, Kızılay, Gümüşkavak Minibüs Durağını ziyaret etti ve Yeni Cami Bölgesi’ndeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Prof. Dr. Yasemin Açık tempoyu arttırdı

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3