'Odalar ve STK'lar çalışma arkadaşlarımız olacak'

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

'Odalar ve STK'lar çalışma arkadaşlarımız olacak'

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını yoğunlaştıran Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın seçime sayı günler kala çalışmalarını yoğunlaştırdı. Akın bu kapsamında 23. Bölge Elazığ Eczacı Odası, Öz Sağlık-İş Sendikası Elazığ İl Başkanlığı, Karakoçanlılar Derneği, Memur Sen İl Temsilciği ve Ulukent-Doğukent mahallesinde bulunan kahvehaneleri ziyaret ederek projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunup seçimlerde destek istedi.

'Odalar ve STK'lar çalışma arkadaşlarımız olacak'

Sivil toplum kuruluşları ziyaretlerde konuşan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, "19 bin üyesi olan dernek başkanı 3 yıldır belediye başkanından randevu alamıyor. Bunun gibi bir çok stk ve oda var. Diğer taraftan vatandaştan kopuk ve istişaresiz bir yönetim anlayışı var. Dolayısıyla biz özellikle sivil toplum kuruluşları, odalar ve sendikalarımız inşallah seçimi kazanırsak çalışma arkadaşlarımız gibi olacak. Çünkü sizler bir temsil gücüne sahipsiniz. Üyeleriniz var, insanlar sizi iş başına getirmiş. Sektörün sorunlarıyla alakalı sizlere bilgiler veriliyor. Maalesef Elazığ'ımız temel hizmetleri bile alamamaktan kaynaklı olarak yolları, kaldırımları ve ulaşımı son derece kötüdür ve geriye gitmiştir. Bunun haricinde bir takım sosyal hizmetleri son derece yetersizdir. Halk ekmek fabrikası 20 sene önce varken şimdi olmaması asla kabul edilemez. Vatandaşımızın üzerinde bu denli bir geçim sıkıntısı varken en azından bunları hafifletmeye yönelik bir takım adımların atılmaması da vatandaştan kopuk bir siyaset anlayışının ürünüdür.Takım tutar gibi parti tutma fikrini bir kenara koyamamız lazım. Benim partim birinci olsun da kapımda bir kürek asfalt olmasın dersek görüyorsunuz işte Elazığ'ın her yeri delik deşik. 40 tane stratejik projemiz var.Bu projeler iş alanı, işin ve ticaretin artması demek. Bu projeler bunlar demek" dedi.

'Odalar ve STK'lar çalışma arkadaşlarımız olacak'

Esnaf ziyaretinde vatandaşlara projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunan Akın" Doğukentten binen kardeşimiz üniversiteye, Hilalkente kadar hiç vasıta değiştirmeden yaz ve kış demeden güvenli ve ucuz bir şekilde gidecek.Bu güzergahta bir işletmeniz, eviniz var ise malınızın değeri ve ticaretiniz artacak. Çünkü insanlar tramvay hattıyla tek vasıtasıyla size ulaşabilecek. Gençlerimize inşaallah yeni iş alanları açacağız, emekli hemşehrimizin üstünden geçim sıkıntısını kaldırmak için Halk ekmek fabrikası, Et ve Balık Kurumu gibi kuruluşları inşallah kuracağız. Ben sizlerin huzuruna emanet oy istemeye geldim.Siz bana bu emaneti verirseniz ben bunun kadrini kıymetini bilirim ve  sadece sizden talimat alıp ve size hizmet ederim"diye konuştu.