Vekil Erol'a bölgede de yoğun ilgi

41 Yıl aradan sonra CHP'nin çıkardığı ilk vekil olma özelliğiyle Elazığ siyasi tarihine adını yazdıran Gürsel Erol, Milletvekilliği sürecinde yaptığı çalışmalarla Türkiye'de adından söz ettiren bir siyasetçi olmayı başardı.

Vekil Erol'a bölgede de yoğun ilgi

CHP’nin 41 yıllık sürenin ardından Elazığ’dan Milletvekili çıkardığı isim olan Gürsel Erol, görev süresi boyunca hem Elazığ’ın hem de tüm bölgenin sesi oldu. Erol, hem Elazığ’da hem de bölgede yaşanan sorunları, beklentiler, mağduriyetleri TBMM’ye taşıyarak takipçisi oldu. Milletvekili Erol’un Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmalar, soru önergeleri, bakanlıklar, bürokrasi hatta Cumhurbaşkanı düzeyindeki ikili ilişkileri birçok sorunun çözülmesine ve beklentilerin karşılanmasına katkı sağladı. Erol’un bu çalışma azmi, gönüllere dokunan siyaset tarzı ve deneyimi hem Elazığ’da hem de tüm bölgede oy versin vermesin her kesimden insanın sevgisini ve sempatisini kazanmasını sağladı. Bu kapsamda seçim çalışmaları için bölge illerine ziyarette bulunan Gürsel Erol, bölgede yoğun bir ilgiyle karşılanıyor.

Vekil Erol'a bölgede de yoğun ilgi

EROL’DAN BİNGÖL VE TUNCELİ’YE ZİYARET

Seçim çalışmaları kapsamında Bingöl merkez, Kığı, Yayladere ve Adaklı ilçelerine ziyarette bulunan Erol, gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Ziyaret ettiği bölgelerde CHP adaylarına destek isteyen Erol, yerel seçimlerin önemli bir umut ışığı olacağına Türkiye’nin en kısa sürede yaşadığı sorunlardan kurtulması adına bir mücadele içerisinde olduklarını söyledi.

Vekil Erol'a bölgede de yoğun ilgi

Tunceli merkez ve Pertek ilçelerini de ziyaret eden Erol, hem merkezde hem de ilçelerde seçimden zaferle ayrılacaklarına inançlarının tam olduğunu belirtti. Tunceli halkının yoğun ilgi gösterdiği Erol’un hem Tunceli hem de Bingöl’deki halk buluşmaları adeta mitinge dönüşmesi dikkatlerden kaçmadı.

Vekil Erol'a bölgede de yoğun ilgi

BATMAN, ADIYAMAN, KAHRAMANMARAŞ, MALATYA DA ZİYARET EDİLECEK

Milletvekili Erol’un seçim çalışmaları kapsamında Batman, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Malatya’yı da ziyaret etmesi bekleniyor.