Milletvekili Demirbağ, ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Demirbağ, ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, ziyaretlerine devam ediyor.

Bu kapsamda AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Tarihi Kapalı Çarşı esnaflarıyla bir araya geldi.

Geçtiğimiz gün Çarşı Mahallesi'nde Tarihi Kapalı Çarşı’da yapımı devam eden sundurmanın çökmesi sonucu 5 kişi yaralanmıştı.

Yaralıların tedavisi devam ederken, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kapalı Çarşı esnaflarıyla buluşarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, ziyaretlerini sürdürüyor

Milletvekili Demirbağ; “Geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için bugün esnaflarımızla bir araya geldik. Konuyla ilgili Belediye Başkanımızla da görüştüm. Teknik elemanlar gelip incelemede bulunmuş. Etraflı incelemenin ardından buraya daha sağlam, ilerde her hangi bir kazaya sebebiyet vermeyecek şekilde burayı tekrar elden geçirecekler. Esnaflarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, ziyaretlerini sürdürüyor

Daha sonra Milletvekili Demirbağ bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrede yeniden başkanlığa seçilen, Eğitim Bir Sen Elazığ 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Bahşi’yi ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette Milletvekili Demirbağ’a, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Sevinç de eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitim Bir Sen Elazığ 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Bahşi; “Sayın vekilimiz her zaman bizleri ziyaret ediyor. Bugün de bizlerle birlikte oldu. Kendisine üyelerimiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bu anlamda ilimizdeki yerel sorunları kendisine iletme fırsatı bulduk. Zaten sayın vekilimi her zaman sorunlarımızı dinliyor. Kendilerine teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da Bahşi ve ekibini tebrik ederek; “Eğitim Bir Sen Elazığ 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Bahşi’yi ziyaret ettik. Eskiden beri bu görevi başarıyla yürütüyor. Yeniden başkan seçildi kendisi. Bizler de tebrik ediyoruz. Yönetim kuruluyla birlikte nice hayırlı çalışma gerçekleştirmelerini diliyorum.”ifadesinde bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, ziyaretlerini sürdürüyor