Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Görevine Elazığlı Melih Melik Kara atandı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür vekili olarak görev yapan başarılı bürokrat Elazığlı Melih Melik Kara, Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine atandı.

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Görevine Elazığlı Melih Melik Kara atandı

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Vekili olarak görev yapan Elazığlı Bürokrat Melih Melik Kara, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle, Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Görevine Asaleten atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan Resmi Gazete ’de atama kararları yayımlandı. Atama kararlarında birçok şehrin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde değişim yaşandı.

MELİH MELİK KARA KİMDİR?

Melih Melik Kara; 1976 yılında Elazığ’da doğdu. 1993-1997 yıllarında Fırat Üniversitesi Makine Mühendisliği; 2007-2016 yıllarında Anadolu Üniversitesi, 2001-2003 yıllarında Polis Akademisi, Şükrü Balcı Polis Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gördü. Bir süre özel sektörde hizmet veren Melih Melik Kara sırasıyla; Ankara Emniyet Müdürlüğü, Düzce Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü, Elazığ Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü, Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve 2014 yılından itibaren Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde çeşitli görevlerde bulundu. 2016 yılından itibaren, Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü’nde İl Müdür vekili olarak görev yapan Elazığlı Melih Melik Kara, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü görevine asaleten atandı.

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Görevine Elazığlı Melih Melik Kara atandı