Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Elazığ'a geliyor

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Elazığ'a geliyor.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Elazığ'a geliyor

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin il kongresine katılmak üzere 21 Ocak Cumartesi Günü Elazığ’a gelecek.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Elazığ’a geliyor. 21 Ocak Cumartesi Günü Demokrat Parti İl Teşkilatı kongresine katılmak üzere Elazığ’a gelecek olan Genel Başkanı Gültekin Uysal’a; Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Cemal Engin Yurt’ta eşlik edecek.

Demokrat Parti Elazığ İl Başkanı Tuncay Avcıl, 21 Ocak Cumartesi Günü Genel Başkan Gültekin Uysal’ında katılacağı il kongresinin Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşeceğini söyledi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Elazığ'a geliyor

Saat 12:00’de başlayacak olan kongreye Elazığlılar’ı davet eden Avcıl: “önümüzdeki hafta Cumartesi günü Bünyamin Eroğlu Kongre Salonunda Elazığ ilimizin Demokrat Parti Elazığ Kongresini gerçekleştirmek üzere, Sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal, Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekilimiz Cemal Engin Yurt ve diğer genel başkan yardımcılarımızın da gelişleriyle kongremizi açacağız. Elazığ’ımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle buradan Elazığlı vatandaşlarımızın kongremize davetli olduğunu belirtir gelmelerini cani gönülden istiyoruz. İnşallah Elazığ’da tekrar atı şahlandırıp daha iyi bir noktaya getirmek için çalışmalarımıza Elazığ için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve beraberindekilerin Elazığ’da çeşitli temaslarda bulunması bekleniyor.