Maden'de zulüm devam ediyor AK Parti izliyor!

AK Partili Maden Belediye Başkanı Musa Orhan'ın başkan seçilmesinin ardından işçilere yönelik baskı ve zulümlerinin devam ettiği ve 11 işçiyi işten çıkardığı iddia edildi.

Maden'de zulüm devam ediyor AK Parti izliyor!

Haber merkezimize ulaşan bilgilere göre AK Partili Maden Belediye Başkanı Musa Orhan’ın kendisine oy vermeyen ve bir önceki dönemde işe alınan işçiler ile ilgili baskılarının devam ettiği öğrenildi.

Maden Belediye Başkanı Musa Orhan’ın işçilere ya istifa edecekseniz ya da mesai ve hafta sonu, bayram tatili demeden çöp toplayacaksınız. Kısaca tüm işleri siz yapacaksanız dediği iddia edildi.

İşçilere baskının boyutunun arttığı ve tüm işleri yapacaksınız. çöp toplama, inşaat, sokak temizliği, eşeklerle yük taşımak, lağım temizliği gibi ne iş varsa siz yapacaksınız denildiği ifade edildi.

İsimleri biz de saklı olan 11 işçinin yapılan baskılardan dolayı bazılarının baskılara dayanamayarak istifa etmek zorunda kaldığı da dile getirildi.

Maden ilçesinde işçilere yönelik bu baskı ve zulüm devam ederken AK Parti Milletvekillerinin ise duruma sesiz kaldığı ifade edildi.

Madenliler ise bu yaşananlara tepki göstererek, “insanların ekmeğiyle oynasın diye biz AK Parti’ye oy vermedik, bu yapılanları kabul etmemiz mümkün değil” dediler.