Kerim Eflatun İYİ Parti'den aday adaylığını açıkladı

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde İYİ Parti'den Elazığ Milletvekili Aday Adayı Olan Kerim Eflatun Elazığ İl Başkanlığı'na giderek resmi müracaatını yaptı.

Kerim Eflatun İYİ Parti'den aday adaylığını açıkladı

14 Mayıs’ta Yapılacak Olan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Elazığ’dan İyi Parti Milletvekili Aday Adayı olan Kerim Eflatun İl Başkanlığına giderek resmi müracaatını sundu.

Elazığ’ın daha iyi yerlere gelmesi için aday adayı olduğunu dile getiren İyi Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Kerim Eflatun, seçimlerin hayırlara vesile olmasını dileyerek:

“Deprem bize şunu göstermiş oldu ki, devletin önemli kuruluşları olan AFAD ve Kızılay'ın böylesi bir felakete hazırlıklı olmadığı, bu güzide kuruluşların aile şirketi gibi yönetildiğini göstermiş oldu. Depremzedeler soğutan donarken Kızılay çadır satmakla meşgul olmuş AFAD ise yukarıdan talimat gelmeden müdahale etmekte geç kalmıştır. Tek adam sistemi resmen çökmüştür. Devlette ehliyet ve liyakat kaybolmuştur. 2020 yılında İlimizde yaşanan depremde ölü sayısının az olması bir şanstı, ancak binalarda meydana gelen ciddi hasarlar neticesinde birçok binamız yıkıldığından altı şubatta meydana gelen depremde yıkım olmadı.  ancak sekiz binden fazla bina ağır hasar aldı. Bu binalar yıkıldıktan sonra Elazığ'ın durumu ne olacak muamma. İlimiz bir dönem bölgenin cazibe merkezi iken geriye gitmiştir. Nitelikli göç vermiş, niteliksiz göç almıştır. Elazığ 'ı eski günlerine döndürmek için, Elazığ'a hizmet etmek için, sahipsiz Elazığ denilmesinden rahatsız olduğum için, ülkede kaybolan Adalet için, çocuklarımızın geleceği için Sinan Ateş'in katillerinden ve azmettirenlerden hesap sormak için aday adayı oldum. Allah hakkımızdan hayırlısını versin yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

 Kerim Eflatun İYİ Parti'den aday adaylığını açıkladı