İl Başkanı Akın'dan Arıcak'a ziyaret!

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve yönetim kurulu üyeleri Arıcak ilçesine giderek, İlçe Başkanı Zülfü Çetintaş ile birlikte ilçenin her kesimi ile bir araya geldi.

İl Başkanı Akın'dan Arıcak'a ziyaret!

İlçenin kahvelerini, esnaflarını ve yerel halkını ziyaret edip onların sorunlarını dinleyen İl Başkanı Akın, yaşanılan problemleri nasıl çözeceklerini anlattı. Arıcak sakinleri bu ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini ilettiler. İl Başkanı Abdullah Akın’ın konuşmalarından satırbaşları şöyledir;

BAŞKAN AKIN: "ARICAK’A FABRİKA KURACAĞIZ, BAĞLANTI YOLLARINI YAPACAĞIZ!"

Başkan Akın; “Arıcak İlçemizin saygıdeğer sakinleri, Saadet Partisi olarak 3 sene içerisinde Arıcak ilçemize düzenli olarak geldik. Başkaları gibi dostlar bizi alışverişte görsün diye değil, sizin sorunlarınız tespit edip, inşallah seçimden sonra da çözmek için geliyoruz. Bakınız takip ediyorum 3 sene önce Arıcak İlçemizin durumu ne ise hala aynı durumda. Yine Kadın doğum doktoru yok, MR yok, kan tahlil cihazı yok, Diyaliz ünitesi yok. Gençlerimiz mevsimlik işçi olarak çalışıyor, daimi bir işleri yok, sürekli göç veriyor. Tarım ve hayvancılık bitmiş, tarımsal sulama yok. Emekli maaşı olmasa geçinmek mümkün değil. Arıcak ilçemizin tüm eksiklerini biliyoruz, bunları çözeceğiz. İlçemizde tarımı, hayvancılığı ayağa kaldıracağız, fabrika kuracağız, hastanesini tam donanımlı hale getirip bağlantı yollarını bitireceğiz inşallah." Dedi.

İl Başkanı Akın'dan Arıcak'a ziyaret!

BAŞKAN AKIN: "FARKINDALIK İÇİN, ARICAK SPORA FUTBOL TOPU HEDİYE EDECEĞİM!"

Başkan Akın; "Arıcak sporumuz sahipsiz, asgari ihtiyaçları karşılanmıyor. Bir sürü bakanlık var ama sadece bakıyorlar icraat yok. Ben soruyorum bu Gençlik ve Spor Bakanlığı ne yapıyor Allah aşkına ! Niçin top veya forma göndermiyor bu gençlerimize. Ben söz veriyorum Arıcak sporumuza 2 tane haftaya FIFA standartlarında top hediye edeceğim. Bunu bir farkındalık oluşması açısından yapacağız. Ama seçimlerinden sonra inşallah desteğimizi hükümet düzeyinde vereceğiz.” dedi." İfadelerini kullandı.