Hemşehrimiz Özerden'e yeni görev!

Kars Vali Yardımcısı ve Arpaçay Kaymakamı görevini yürüten Elazığlı Mustafa Uğur Özerden, Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine getirildi.

Hemşehrimiz Özerden'e yeni görev!

Elazığlı Mustafa Uğur Özerden’e yeni görev verildi. 2020 yılında yayımlanan kararname ile Kars Arpaçay Kaymakamlığı’na atanan ve yaklaşık 2 yıldan beri başarıyla yürüttüğü görevini sürdüren Mustafa Uğur Özerden’e, Kars Vali Yardımcılığı ve son olarak da Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevi verildi.

Buna göre Elazığlı Özerden, Arpaçay Kaymakamlığı, Kars Vali Yardımcılığı ve Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği olmak üzere 3 görevi birden yürütecek.

Hemşehrimiz Özerden'e yeni görev!

ÖZERDEN KİMDİR?

1988 Elazığ doğumlu olan Mustafa Uğur Özerden; İlk, orta ve lise öğrenimi İstanbul’da tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni bitiren Özerden, Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yerel Yönetimler üzerine yüksek lisans yaptı. Mesleğe Sakarya Karapürçek Kaymakamlığına vekâleten atanarak başlayan hemşerimiz Mustafa Uğur Özerden; daha sonra sırasıyla Ordu’nun Kabadüz ve Artvin’in Murgul ilçelerinde Kaymakamlık, Artvin Vali Yardımcılığı ve 24 Ocak Elazığ Sivrice depreminde Malatya Valiliği’nde Deprem Koordinatörü Vali Yardımcılığı görevlerini yürüttü.