Hasan Uzun aday adaylığı başvurusunu yaptı

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Hasan Uzun, resmi müracaatını yapmak üzere Ak Parti Elazığ İl Başkanlığı'nda aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Hasan Uzun aday adaylığı başvurusunu yaptı

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesinde AK Parti’den Elazığ milletvekili Aday adayı olan İş İnsanı Hasan Uzun, AK Parti İl başkanlığına gelerek resmi müracaatını yaptı.

Hasan Uzun aday adaylığı başvurusunu yaptı

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Hasan Uzun, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Elazığ’a siyaset sorumluluğu ile hizmet etmek için aday adayı olduğunu söyledi.

Aday Adayı Hasan Uzun,

“14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem genel seçimlerde mensubu olmaktan gurur duyduğum hayırla niyazla girdiğimiz hizmet yolunda AK Parti Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Öncelikle Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yarın değil hemen şimdi diyerek başvurumun milletimize, şehrimize, partimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu şehrin yetiştirdiği bir kardeşiniz olarak karşınızda hizmet etmeye talip olduğumu açıklıyorum. Hizmet etmek bilinci birbirimizin eksikliği üzerinde ötekileştiren olmakla değil uzlaşıcı, şeffaf, liyakate dayalı, sağduyulu ve halkına fayda sağlayan siyaset sorumluluğu ile çalışmak ve üretmek ile gerçekleşir. Bu aziz şehir her şeyin en kıymetlisine layıktır. Dolayısıyla hizmetin en kıymetlisine de layıktır. Benim güzel şehrimde yakın ve uzak vadede yapılacak çok şeyler var ve ben bu hizmete sizlerin de desteğiyle talibim” dedi.