Elazığlı Muhtarlardan Erdoğan'a tam destek!

Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 14 Mayıs'ta köy ve mahalle muhtarlarının güven ve istikrarı göz önünde bulundurarak AK Parti'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a ve Cumhur İttifakı'na destek vermesinin kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

Elazığlı Muhtarlardan Erdoğan'a tam destek!

Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 14 Mayıs'ta köy ve mahalle muhtarlarının güven ve istikrarı göz önünde bulundurarak AK Parti'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a ve Cumhur İttifakı'na destek vermesinin kendisini mutlu ettiğini ifade etti. Açıkkapı, bu desteğin 28 Mayıs'ta artarak devam edeceğine olan inancını vurguladı.

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir tempo ile devam eden Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, bu çerçevede Salı Pazarı'nda esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ardından Beyyurdu Rehabilitasyon Merkezi'ne giderek kurum yöneticileri ve personelleriyle bir araya geldi.

Muhtarların Katılımıyla Gerçekleşen Toplantı

Merkez ve köy muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda muhtarları dinleyen Açıkkapı, değerlendirmelerde bulundu. Açıkkapı, "Gece gündüz demeden köylerine, mahallelerine sahip çıkan, millete aşkla sevdayla hizmet eden muhtarlarımızla buluştuk, sıkıntılarını ve beklentilerini dinledik" dedi.

Muhtarların Cumhurbaşkanına İnanç ve Güveni

Açıkkapı, muhtarların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a inandığını ve güvendiğini belirtti. Muhtarlar tarafından gösterilen sevgi ve güvenin 14 Mayıs'ta sandığa yansıdığını ifade etti. Açıkkapı, 28 Mayıs'ta da bu sevginin en güzel şekilde yansıyacağına olan inancını dile getirdi.

Muhtarlarla Arasında Gönül Köprüsü

Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, muhtarlarla arasında gönülden gönüle kurulu bir köprü olduğunu belirtti. Muhtarlarla gönül diliyle ve kalp diliyle konuştuklarını ifade eden Açıkkapı, birbirlerini sadece Allah için sevdiklerini söyledi. Muhtarların da bu sevgiyi karşılıksız bırakmadığını ve desteklerini esirgemediğini dile getirdi.

Teşekkür ve Şükranlar

Toplantıya katılan tüm muhtarlara teşekkür eden Ejder Açıkkapı, 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verecekleri destekten ötürü şimdiden şükranlarını sundu. Açıkkapı, muhtarlarla olan güçlü bağlarını sürdürmeye devam edeceklerini ve hizmetlerini birlikte sürdüreceklerini vurguladı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı'nın muhtarlarla gerçekleştirdiği buluşma, seçim çalışmalarının önemli bir ayağını oluşturdu. Muhtarların gösterdiği destek, partiyi ve Cumhur İttifakı'nı memnun etti.