Elazığ'da hırsızlık şüphelisi 3 kişi yakalandı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada bir inşaattan çalınan malzemeleri satmak üzereyken 3 hırsızlık şüphelisinin yakalandığı bildirildi.

Elazığ'da hırsızlık şüphelisi 3 kişi yakalandı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünün yazılı açıklamasında; "Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüz tarafından, İlimizde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılabilmesi ve şüphelilerin yakalanması yönünde 08.11.2022 günü yapılan çalışmalarda, 04.11.2022 günü bir inşaattan çalınan 250 adet teleskopik demir direkleri satmak üzere olan,  T.G. (30 - 20 suç kaydı var 10 Hırsızlık) S.T. (27 - 25 Suç Kaydı var 15 i Hırsızlık) isimli şahıslar ekiplerimizce gözaltına alınmıştır. 

Ayrıca 08.11.2022 günü saat 23:40 sıralarında ekiplerimizin devriye görevini ifa ettiği esnada şüpheli bir şahsın yerde gömülü vaziyetteki elektrik kablolarını çıkararak kestiğinin fark edilmesi üzerine şahsın kaçma ihtimali göz önünde bulundurularak destek ekiplerle beraber şahsa yaklaşılmış şahsın kaçmaya başlaması üzerine kovalamaca sonucu şüpheli T.G. (30) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Bölgede yapılan incelemede bir adet demir kesme makası ve yaklaşık bir buçuk metre uzunluğunda bakır kablo bulunmuştur. İki ayrı konuda yakalanan şahıslar Emniyet Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemlerinin ardından 09.11.2022 günü tarihinde adli mercilerce sevk edilmiştir." İfadeleri kullanıldı.