Prof. Dr. Orhan Özbey'den Fırat Üniversitesi'nde FETÖ iddiası!

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Özbey'den Fırat Üniversitesi'nde FETÖ iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Prof. Dr. Orhan Özbey'den Fırat Üniversitesi'nde FETÖ iddiası!

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Özbey sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla akıllarda soru işareti oluşturdu. Prof. Dr. Özbey yapmış olduğu paylaşımda Fırat Üniversitesi'nde yaşanan kadrolaşma ve FETÖ iddiası gündeme bomba gibi düştü. Özbey'in sosyal medya paylaşımında; "F.Ü.'de akraba, eş dost kadrolaşmasına alıştık fakat, emekli akademisyenin arkadaş kontenjanından aldırdığı gelininden sonra şimdi de FETÖ'cü damadına kadro ilan edileceği konuşulmaktadır. FETÖ ile mücadele etmeyen yönetim hala FETÖ'cülere kadro vermesi kime meydan okumadır?" diye iddia etti.

Prof. Dr. Bilal Özbey'den Fırat Üniversitesi'nde FETÖ iddiası!

Öte yandan Prof. Dr. Özbey'in yapmış olduğu 2'nci paylaşımdaki FETÖ iddiası kamuoyu tarafından FETÖ ve artıkları hala aktif bir şekilde devam mı ediyor? Düşüncesi oluşturdu.  Prof. Dr. Özbey'in sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımda; "F.Ü.'de burnumuza kötü kokular geliyor. FETÖ'cü ikizler bu kadar açık ve cüretkar davranma cesaretini kimden alıyor. İrtibatlı ve ilişkili olduğu kişilerin buram buram FETÖ kokması tesadüf mü? Yönetim tarafından itibar gösterilip, göze sokulması ve öne çıkarılması ne demek?" ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Bilal Özbey'den Fırat Üniversitesi'nde FETÖ iddiası!

Prof. Dr. Bilal Özbey'in sosyal medya hesabından yapmış olduğu bu iddialarına Fırat Üniversitesi yönetiminin nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu oldu.