Elazığ bu programı bekliyor!

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, uzun bir süre sonra sessizliğini bozarak Kanal Fırat ve Kanal E ekranlarında yayınlanacak 'Son Baskı' programına konuk olacak. Saat 22:00'de başlayacak olan programın sunuculuğunu Furkan Dilaver üstlenecek.

Elazığ bu programı bekliyor!

Elazığ'ın ses getiren isimlerinden MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, uzun bir sessizlik döneminden sonra, heyecanla beklenen açıklamalarını yapmak üzere Kanal Fırat ve Kanal E ekranlarına konuk olacak. Saat 22:00'de başlayacak olan "Son Baskı" programının ev sahibi, deneyimli sunucu Furkan Dilaver olacak.

Seçim Sürecinde Bomba Açıklamalar Geliyor!

Milletvekili Işıkver'in programda seçim süreciyle ilgili çarpıcı açıklamalar yapması bekleniyor. Uzun bir süredir sessizliğini koruyan ve kamuoyu tarafından merakla beklenen Işıkver'in, programda yapacağı açıklamaların Elazığ gündemini sarsacağı ifade ediliyor.

Elazığ Halkı Nihayet Cevaplarını Alacak!

Elazığ halkının "Ne zaman konuşacak?" sorusuna nihayet cevap bulacağı bu program, vekil Işıkver'in uzun bir sürenin ardından kameralar karşısına geçerek gündeme dair önemli konuları değerlendireceği bir platform sunacak.

Büyük Beklenti, Büyük Etki: "Son Baskı" Saat 22:00'de!

Elazığlıların büyük bir merakla beklediği program, seçim sürecine dair detaylarla dolu olacak. Milletvekili Semih Işıkver'in "Son Baskı" programındaki açıklamalarıyla geceye damga vurması ve Elazığ gündemini etkilemesi beklenirken, program, saat 22:00'de başlayacak ve izleyicilere etkileşimli bir yayın deneyimi sunacak.