Elazığ Best Güzellik Merkezi'nden bir yenilik daha

Elazığ Best Güzellik Merkezi'nden bir yenilik daha, Rus Teknolojisi tarafından geliştirilen, çağın çok ötesinde bir icat olan 'Arc Sistem Repair' yüksek frekanslı elektro onarım cihazı Best Güzellik Merkezinde uzman ekipler eşliğinde Elazığlılara hizmet vermeye başladı.

Elazığ Best Güzellik Merkezi'nden bir yenilik daha

“YENİ NESİL CİLT VE VÜCUT BAKIM PROTOKOLÜ”

Arc Sistem Repair hakkında bilgiler veren Best Güzellik Merkezi müdürü Burcu Key; "Arc Sistem Repair Rus bilim adamları tarafından uzun ARGE çalışmaları sonucunda ortaya çıkan dünyada şuanda benzeri olmayan yenilikçi bir icattır. Yeni nesil cilt ve vücut bakım protokolü olarak ifade edilebilir. Geliştirilen cihaz cildi ve deri altı tabakasını gençleştirmek için doğal sürecini başlatmakta, vücudun iyileşme kapasitesini arttırmakta ve yaraların iyileşme sürecini kısaltmaktadır; üstelik yapılan bu işlem acısız ve ameliyatsız. Cihazın sürekli ve aralıklı modlarda, aktif elektrottan püsküren yüksek frekanslı akım kıvılcımlarının kuvveti ile temassız etki sağlamak üzere tasarlandığını belirten Burcu Key, Kıvılcımlar, hava gazlarını iyonize eder ve aynı anda Nitrojen monoksit (NC) üretir. Nitrojen monoksit (NO), önemli antimikrobiyal özelliklere sahiptir." dedi. 

Arc Sistem Repair

“KULLANIM ALANI ÇOK GENİŞTİR”

Arc System Repair Uygulamasının Kullanıldığı Bazı Alanlar hakkında da detaylı bilgiler aktaran Key: "Cilt gençleştirme ve toparlamada (lift etkisi), kaz ayakları ve mimik çizgilerinin bakımında, dudak üstü barkot çizgilerinin bakımında, gıdı toparlamada, İnce ve derin kırışıklıkların bakımında, düşük göz kapağında kullanılır, gözaltı torbaları ve morlukların bakımında kullanılır, dekolte ve boyun çizgilerinin bakımında (venüs halkalarının onarımında) kullanılır. Kulak yanı kırışıklıkların bakımında, el üstü gençleştirmede, tavuk derisi bakımında, pigmentasyonun düzenlenmesinde, gözeneklerin sıkılaştırılmasında, çatlak bakımında, ameliyat, jilet, bıçak, yanık vb.  izleri yok etmede kullanılır. Doğum sonrası oluşan çatlakların onarımında kullanılır. Sadece lezyonlu doku onarımı değil egzama, sedef, vitiligo, mantar gibi doku onarımları da yapar. Onarım alt dokudan olduğu için üst doku hasar almaz. Kişi sosyal hayatına devam edebilir." ifadelerini kullandı.

Arc Sistem Repair

“YAŞANAN DEĞİŞİME KENDİ GÖZLERİNİZLE ŞAHİT OLUN”

Arc Sistem Repair'in Best Güzellik Merkezinde uzman ekip kontrolü tarafından, yeni nesil onarım cihazıyla mucize dokunuşlar yapıldığını belirten Burcu Key, Arc System Repair ile tanışmak, ücretsiz deneme atışlarından yaralanmak için tüm Elazığlıları güzellik merkezlerine beklediklerini, yaşanan değişime bire bir kendilerinin tanık olmalarını istediklerini söyledi. Key ayrıca; "Kullanılan cihazlarının CE Belgesine sahip olduğunu ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olduğunu belirtti."